به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از سنندج، بهمن عرفاني، مدير آموزش و پرورش ناحيه 2 سنندج، صبح امروز (10 مهر) در نخستين همايش نقش شوراهاي اسلامي شهر و روستا و شهرداريها و دهياريها در تحقق اهداف برنامه انسداد بيسوادي در سنندج، اظهار کرد: در مكتب مترقي اسلامي توجه ويژهاي به مبحث آموزش و پرورش شده است.
وي، افزود: همين وظيفه ديني و ملي، وجود نهادي رسمي و فراگير همچون آموزش و پرورش را ضروري دانسته و آموزش و پرورش نيز با بهرهمندي از توانمندي نيروهاي خدوم خويش در اين مسير قدم برداشته است.
دبير ستاد انسداد بيسوادي شهرستان سنندج، تصريح كرد: بدون شك آموزش و پرورش به عنوان تنها متولي حوزه تعليم و تربيت محسوب نشده و در مسير تحقق اهداف عالي نظام اسلامي نيازمند مشاركت و ياري دستگاهها و نهادهاي مختلفي است.
عرفاني، یادآور شد: شوراهاي اسلامي شهر و روستاها، شهرداريها، بخشداريها و دهياريها در كنار علما و روحانيون ديني ميتواند كمك شايان توجهي را به آموزش و پرورش ارائه کنند.
وي، افزود: در سال 89 و همزمان با ابلاغ برنامه انسداد بيسوادي بيش از 98 درصد دانشآموزان شهرستان سنندج تحت خدمات آموزشي بودند كه خوشبختانه در سال جاري با جذب 94 دانشآموز تارك تحصيل در ناحيه يك و 59 دانشآموز در ناحيه دو شاهد پوشش 100درصدي دانشآموزان اين شهرستان هستيم.
این مقام مسئول، ابراز کرد: براي جلوگيري از تركتحصيل دوباره اين دانشآموزان نيازمند همكاري نهادها و دستگاههاي مختلف دولتي و غيردولتي هستيم و در مبحث نگهداشت اين دانشآموزان شوراهاي شهر و روستا و شهرداريها ميتوانند بيشترين كمك را کنند.
دبير ستاد انسداد بيسوادي شهرستان سنندج، افزود: شهر سنندج مركز فرهنگ و علوم مختلف استان كردستان و يكي از قطبهاي علمي و فرهنگي كشور در طول تاريخ بوده و شايسته نيست بيش از 23هزار بيسواد در رده سي 6 تا 49 سال داشته باشد.
عرفاني، در پایان خاطر نشان كرد: با كاهش يك درصدي آمار بيسوادي از 100هزار فقره جرم و ناهنجاري در جامعه جلوگيري خواهد شد، لذا آموزش و پرورش و ستاد انسداد بيسوادي در اين شهرستان با تمام توان براي رفع اين معضل تلاش خواهد كرد.
پايان پيام/
نظر شما