به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام محمود نظری خادم الشریعه، رئیس ستاد دهه غدیر کشور امشب (8مهر) در نشست خبری پنجمین اجلاس بین المللی دکترین جهانی دهه غدیر، در جمع خبرنگاران از برگزاری این اجلاسیه یک روزه در جوار حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع)، شاهچراغ (ع) خبر داد و گفت: در این اجلاسیه اندیشمندانی از 53 کشور جهان از جمله روسیه، فرانسه، اسپانیا، لهستان، رومانی، نروژ، فنلاند، ایتالیا، بلژیک، آلمان، هلند، سوئد، مجارستان، یونان، واتیکان، اتریش، ترکیه، بلغارستان، بوسنی و هرزگوین، ژاپن، کره جنوبی، آذربایجان، بحرین و افغانستان حضور دارند.
وی افزود: بنگلادش، برونئی، لبنان، مالزی، گرجستان، هند، اندونزی، عراق اردن، کویت، عمان، پاکستان، فلسطین، عربستان سعودی، قطر، یمن، سوریه، تاجیکستان، امارات، الجزایر، مصر، تونس، آفریقای جنوبی، برزیل، کوبا، ونزوئلا و سویس دیگر کشورهایی است که اندیشمندان آن در این اجلاسیه شرکت می کنند.
حجت الاسلام نظری خادم الشریعه با اشاره به اینکه این اجلاسیه در 14 محور اجرایی می شود، اظهار داشت: در مجموع 20 کشور اروپایی، 23 کشور آسیایی و مابقی از کشورهای آفریقایی و آمریکایی به ویژه آمریکای جنوبی است.
رئیس ستاد دهه غدیر کشور با تاکید بر اینکه سال 86 اولین بار در مازندران اجرایی شد، افزود: این احلاسیه برای دومین بار در سال 80 در مشهد، در سال 91 با همکاری آیت الله مهدوی کنی در تهران و در سال 92 بار دیگر در ساری و این بار با حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه همه وظیفه داریم که حلقه مفقوده غدیر را ظهور و بروز برسانیم، اضافه کرد: امروز جهان نیاز دارد که این حلقه مفقوده بشناسد و ما باید بتوانیم این فرهنگ غنی را به جهانیان بشناسانیم و دهکده جهانی معرفت نیز تحت همین عنوان معرفت از راه تفاهم را نیز تبلور دهیم.
حجت الاسلام ناظم الشریعه بر لزوم انتقال نسل به نسل واقعه غدیر تاکید و تصریح کرد: این اتفاق باعث می شود تا غدیر همواره زنده بماند.
وی افزود: دنیای امروز از لحاظ تکنولوژی پیشرفت داشته است و باید معرفت علوی و تهذیب نفس را به جهان معرفی کنیم و تنها مسیر آن از راه ولایت امیرالمومنین علی (ع) است.
این مقام مسئول با یادآوری این مطلب که مقالات گوناگون ارائه می شود، اظهار داشت: نئوتئوری دهکده جهانی معرفت را به جامعه بشری یکی از مباحث مهم این اجلاسیه است.
وی تاکید کرد: اندیشمندان از کشور های گوناگون از ادیان دیگر و اهل سنت در این اجلاسیه حضور دارند و قصد داریم از همه سنن و ملل جوامع حضور داشته باشند و از روی تفاهم با هم صحبت کنیم.
پایان پیام/
نظر شما