رایزنی برای اعطای مدرک رسمی در آزمون قرآن و عترت

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام پروانه گفت: مرحله کتبی دوازدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت 4 مهر برگزار شد و مرحله شفاهی آن تا 7 مهر ادامه خواهد داشت که در حال رایزنی برای اعطای مدرک رسمی در سال آینده است.

حجت الاسلام پروانه با اشاره به برگزاری دوازدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: دوازدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت روز جمعه 4 مهر مرحله کتبی آن در 360 شهرستان برگزار شد.

 

وی افزود: ما به شهرستان هایی که بالای 500 نفر شرکت کننده داشتند، ناظر اعزام کرده و با تماس های تلفنی که انجام شد از حضور پرشور داوطلبان مطلع شدیم.

 

حجت الاسلام پروانه عنوان کرد: دوازدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت در 2 نوبت صبح و بعدازظهر به صورت کتبی و شفاهی برگزار شد و افراد زیر 12 سال می توانند با شرکت در بخش های شفاهی معلومات خود را محک زنند و با پیش بینی های انجام شده این مرحله تا بعدازظهر روز دوشنبه 7 مهر باید به اتمام برسد.

 

وی تصریح کرد: قصد داریم از امروز تصحیح اوراق را آغاز کنیم و افرادی که بالای 60 درصد پاسخ صحیح داده باشند گواهینامه معتبر معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را دریافت می کنند و ظرف 2 هفته آینده پاسخنامه ها به صورت کامپیوتری تصحیح و جواب آن به کلیه علاقه مندان از طریق سایت معاونت اعلام می شود. گفتنی است، 160 نفر از افراد برتر این آزمون را نیز به سفر زیارتی عمره مفرده، عتبات عالیات و مشهد مقدس اعزام می کنیم.

 

حجت الاسلام پروانه عنوان کرد: امسال دوازدهمین آزمون قرآن و عترت با اولین تجربه ما برگزار شد و برای اولین بار موسسات قرآنی متولی برگزاری این آزمون بودند که البته تنها در شهر تهران متصدی برگزاری این آزمون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران بود.

 

وی افزود: استقبال خوبی از این آزمون صورت گرفته و با توجه به اینکه امسال افراد تنها ملزم به شرکت در یک رشته آزمونی بودند 63 هزار نفر در آن شرکت کردند. انشاءالله با تدابیری که پیش بینی خواهد شد برای سال آینده نقایص را برطرف و نقاط قوت را افزایش می دهیم.

 

وی افزود: یکی از موارد نقصی که مطرح بود نزدیکی پاسخنامه سوالات آزمون است که امسال سوالات طوری طراحی شد که از کمترین اشتباه برخوردار باشد و ما طبق ارزیابی های انجام شده در این بخش اعتراضی نداشتیم.

 

حجت الاسلام پروانه عنوان کرد: خوشبختانه تنوع سوالات در بخش های حفظ، ترجمه، مفاهیم، تدبر در قرآن و نهج البلاغه که امسال برای اولین بار اضافه شد بسیار بالا بود.

 

وی عنوان کرد: مدرکی که به برگزیدگان آزمون اعطا می شود اعتبار مدرک معادل دیپلم، فوق دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس یا دکتری را ندارد و تنها برای شرکت در مراحل بعدی آزمون و تدریس شرکت کنندگان معتبر است.

 

وی افزود: ما برای اعطای مدرک رسمی در حال رایزنی هستیم و مقدمات کار را در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آماده کرده ایم و زمینه برگزاری کلاس های آموزشی طبق راندمان مدارک رسمی فراهم می شود که پیش بینی می کنیم این گواهی برای سال آینده ویژه قرآن آموزان صادر شود البته شرکت کنندگان از مدارک فعلی نیز می توانند به عنوان سابقه فعالیت قرآنی یا برای رزومه کاری خود از آن بهره مند شوند.

 

حجت الاسلام پروانه با اشاره به برگزاری از ویژگی های دوازدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت گفت: این آزمون دارای ویژگی هایی همچون طراحی سوالات توسط موسسات قرآنی فعال کشور بود و با توجه به تقاضای موسسات برای برگزاری این آزمون اجرای آن به خود آنها محول شد. همچنین اعلام نتایج آزمون که پیش از این بیش از شش ماه به طول می انجامید طی 2 هفته پاسخ داده می شود.

 

وی افزود: اگر کار با کیفیت بهتر انجام می شود قطعا نتیجه زحمات دوستان و برگزارکنندگان آزمون قرآن و عترت در سال های گذشته است اما تمام نقاط ضعف کار را احصا کردیم و امیدواریم آن را به حداقل برسانیم.

 

وی خاطرنشان کرد: امسال انتهای پاسخنامه شرکت کنندگان فرم نظرسنجی طراحی شد که تا از نقطه نظرات آنها استفاده کنیم.

 

پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 405799

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha