سلمی دباغ منش، کارمند فرهنگی جهاد دانشگاهی در خصوص برگزاری ختم قرآن به صورت مجازی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیراز گفت: از چند هفته پیش این طرح در گروه های مختلف در برنامه تلگرام مطرح شد و این هفته دور پنجم ختم قرآن اجرایی شد.
وی با اشاره به اینکه افرادی که علاقمندند می توانند در طرح ها شرکت کنند و از روز جمعه تا پنج شنبه شب هفته بعد از آن افراد باید جز و یا آیاتی که قبول کرده اند را تلاوت کنند، اظهار داشت: در این طرح 30 نفر شرکت می کنند که در صورت افزایش درخواست ها دور جدید راه اندازی می کنیم.
این فعال فرهنگی با یادآوری این مطلب که شبکه های مجازی به خودی خود بد نیستند و ما می توانیم استفاده های فرهنگی و خوبی از آنان داشته باشیم، اضافه کرد: این حرکت ها باعث می شود تا خوبی های شبکه های مجازی هم دیده شود و گاهی اوقات با یک طرح ساده میتونیم کاری کنیم که جنبه های زیان آور شبکه اجتماعی به حاشیه برند و چه بسا فراموش بشوند.
دباغ منش اظهار داشت: در ابتدا ختم قرآن به صورت هفته ای برگزار می شد اما مقرر شد افراد شرکت کننده در طرح یک یا چند آیه از جز انتخابیشان را هم برای دیگر دوستان به اشتراک بگذارند.
وی با اشاره به اینکه افراد فرهنگی و مذهبی می توانند با ورود به این شبکه ها و ترویج فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی، مطالب مفیدی را به اشتراک بگذارند که یک کار فرهنگی خوب محسوب می شود، افزود: نزدیک به 116 نفر در گروه عضو هستند که همگی از طرح استفاده نمی کنند و برخی از این افراد احادیث و مطالب مذهبی و فرهنگی را در گروه نشر می دهند که باعث غنای بیشتر آن شده است.
این فعال عرصه های مجازی که 34 سال سن دارد، با اشاره به اینکه اغلب حاضرین در گروه و شرکت کنندگان در طرح ختم قرآن جوان هستند، تصریح کرد: جوانان شرکت کننده بیشتر بین سنین 20 تا 35 سال هستند.
دباغ منش افزود: همیشه دوست دارم از بروزترین تکنولوژی ها برای حفظ فرهنگ اسلامی استفاده کنم، زیرا میدانم که جوان ها جذب تکنولوژی و مسائل روز می شوند و دیگر نمی شود آنها را با سیستم سنتی جذب کرد، فضای مجازی جای خودش رو بین جوان ها باز کرده و فرصت مناسبی است که کسانیکه دغدغه های فرهنگی دارند از این فضاها استفاده صحیح داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما