به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، رضا جمشیدی، معاون برنامهریزی و اشتغال استانداری خراسان رضوی شب گذشته (2مهر) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: نخستین سرشماری کشاورزی در ایران سال 1352 انجام و پس از آن نیز این اقدام در سالهای67، 72 و 82 انجام شده است.
وی افزود: پنجمین سرشماری عمومی کشاورزی در خراسان رضوی با ۴۲۸ آمارگیر از (۲۷ مهرتا ۲۳ آبان) به مدت۴۰ روز اجرا می شود.
جمشیدی جامعه هدف سرشماری کشاورزی در خراسان رضوی در این دوره را 360 هزار بهرهبردار دانست و افزود: از این تعداد 91 درصد روستایی و 9 درصد شهری هستند.
وی اظهار داشت: خانواری بهرهبردار بخش کشاورزی محسوب میشود که حداقل یک نفر از اعضای آن خانواده کشاورز یا دامدار باشد و زمین زراعی با حداقل مساحت 200 مترمربع یا زمین باغی با حداقل 400 متر مربع مساحت داشته باشد.
جمشیدی گفت: کسانی که حداقل یک رأس دام سنگین یا دو راس دام سبک داشته باشند نیز بهرهبردار بخش کشاوری محسوب میشوند.
معاون برنامهریزی و اشتغال استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: سرشماری عمومی کشاورزی به جزو 11 شهر در همه مناطق این استان به شکل کامل انجام میشود، و شهرهای مشهد، نیشابور، سبزوار، قوچان، چناران، درگز، تربت حیدریه، تربت جام، تایباد، رضویه و کاشمر شهرهایی هستند که در آنها سرشماری عمومی کشاورزی به شکل منتخب انجام می شود.
وی با بیان اینکه 95 درصد اطلاعات مربوط به حوزه زراعی و باغی است، گفت: آمارگیران اقدام به جمعآوری اطلاعات از بهرهبرداران حوزه کشاورزی و دامپروری استان میکنند که در این سرشماری در حوزههای زراعت، باغداری، دامداری، طیور و زنبور عسل از بهرهبرداران سرشماری و پرسش میشود.
پایان پیام/
نظر شما