اثر بحران‌های منطقه، قدرت مقاومت را دو برابر کرد/ نمایش واقعیات مقاومت سوریه در شبکه المنار

خبرگزاری شبستان: مدیر شبکه المنار لبنان گفت: عدم نمایش واقعیت به همراه نوعی گمراه کردن رسانه ای بود اما شبکه المنار توانست واقعیات را نشان دهد تا نمایش غربی ها را زیر سوال ببرد.

به گزارش خبرنگار سینمایی شبستان، کنفرانس خبری مهمانان بین الملل جشنواره مقاومت روز سه شنبه دوم مهرماه با حضور «ابراهیم فرحات » مدیر شبکه المنار لبنان، «والدو رامیرز» مدیر برنامه ریزی شبکه تله سور ونزوئلا، «دیوید باستیتا» معاون وزیر رادیو و تلوزیون کوبا و «غسان کلاس» رایزن فرهنگی سوریه در ایران در محل سینمای فلسطین برگزار شد.

 

شبکه المنار توانست واقعیات مقاومت در سوریه را نمایش دهد

«ابراهیم فرحات» مدیر شبکه المنار لبنان در این نشست در پاسخ به این سوال که نقش رسانه های لبنان و سوریه در جریان مقاومت چگونه بوده است، گفت: بیشتر آژانس های خبری جهان، غربی هستند اما امروز دیگر اوضاع به ویژه در سوریه و لبنان عوض شده است و در مساله مقاومت، شبکه المنار بیننده های پر شماری داشت. از زمانی که بحران در سوریه آغاز شد، ما در زمینه سیاسی فعالیت بارز و آشکاری داشتیم و به همین خطر فعالیت های گسترده با سازمان تبلیغات سوریه نیز انجام دادیم.

 

وی شبکه المنار را یکی از شبکه های موفق در این حوزه دانست و تاکید کرد: در این خصوص سیاست و راهبردی را پیش گرفتیم که این نوع پوشش خبری را داشته باشیم، به این صورت بود که ارتباطات ویژه ای با دیگر شبکه های خبری در جهان اسلام برقرار کردیم.

 

فرحات با بیان اینکه آن چیزی که در شبکه های خبری غربی از سوریه نمایش داده می شد، واقعیت نداشت، خاطرنشان کرد: این نوع عدم نمایش واقعیت به همراه نوعی گمراه کردن رسانه ای بود اما شبکه ما توانست واقعیات را نشان دهد تا نمایش غربی ها را زیر سوال ببرد.

 

اثر بحران‌های منطقه، قدرت مقاومت را دو برابر کرد

در ادامه، «غسان کلّاس» رایزن فرهنگی سوریه در پاسخ به این سوال که رسانه های سوریه چه رویکردی در خصوص مخالفان دارد و اینکه آینده را چطور ارزیابی می کنید، توضیح داد: رسانه ها و شبکه های سوریه پایبند به نمایش اتفاقاتی است که در سوریه می افتد و اگر غیر از این بود تحریم نمی شدیم. اگر نقش و اثر رسانه های سوریه در میدان نبود تا واقعیات را آشکار کنند، پس چرا شبکه های دیگر کشورهای عربی به غیر از العالم و المنار، به ما هجوم آوردند؟ بحران هایی که از تونس آغاز شد و به سوریه و عراق کشیده شد، اثری جزء دو برابر کردن قدرت مقاومت در منطقه نداشت.

 

وی اضافه کرد: ما به آینده خوش بین هستیم و اگر امید و تلاش نباشد، این زحمات مان به هدر می رود. بنابراین ظلم با بالهای شکسته نابود خواهد شد.

 

جنگ‌ها قصد شکستن سمبل‎‌ها و نمادهای یک کشور را دارند

«والدو رامیرز» مدیر برنامه ریزی شبکه تله سور ونزوئلا نیز در این نشست در سخنانی گفت: جنگ ها هیچ وقت نمادین نیستند و اتفاقاً قصد شکستن نمادها و سمبل های کشورها را دارند و عموماً این جنگ ها میان رسانه ها دیده می‌شود.

 

به گفته وی، مساله ای که در حال حاضر مهم است، بحث مدیا، مبارزه و چگونگی نمایش این مبارزه در رسانه ها است.

 

رامیز بیان کرد: اگر فاصله جغرافیایی وجود دارد، اما نزدیکی تفکر این فاصله را می پوشاند. در این راستا، ما قصد داریم ارتباط  و همبستگی مان را با رسانه های مقاومت بسط و گسترش دهیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 404905

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha