دستیابی جوامع به پیشرفت و توسعه در گرو کسب مهارت است

خبرگزاری شبستان: استاندار کردستان لازمه دست یافتن به پیشرفت و توسعه در جامعه را مستلزم کسب مهارت بازار محور دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، عبدالمحمد زاهدی، صبح امروز (2 مهر) در مراسم تجلیل از مدال آوران استان در پانزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در سنندج، گفت: در میان مخلوقات عالم انسان تنها موجودی بوده که
دارای فعالیت اکتسابی است و مابقی موجودات فعالیت غریزی و غیر ارادی دارند.


وی، افزود: انسان وقتی که پا به عرصه وجود می گذارد، در واقع به اقیانوسی وارد می شود که خود باید شنا کردن را بیاموزد و این موضوع نشانه برتری انسان در نظام خلقت است که این اختیار و اراده را دارد راه خود را انتخاب کرده و دانایی و مهارتی را که برای ادامه زندگی احتیاج دارد، بیاموزد.


استاندار کردستان، با بیان اینکه دستیابی جوامع به پیشرفت و توسعه در گرو کسب مهارت است، ابراز کرد: هر جامعه ای برای حل معضل بیکاری و اشتغال و توسعه پایدار فرآیندهای مختلفی را در اختیار دارد و راهبردهای متنوعی را در عرصه های مختلف صنعت، کشاورزی، خدمات و فناوری می تواند داشته باشد و همه این موارد در کسب مهارت خلاصه می شود.


وی، تصریح کرد: سازمان فنی و حرفه ای باهمکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سایر سازمان ها باید بازار کار را بشناسند و براساس نیاز بازار، مهارت ها را تعریف کنند و با توجه به این که مهارت ها مدام در حال تغییر است باید خود را بروز کرده و مهارت ها مدرن شود.


زاهدی، افزود: امروز دنیا به سمت مهارت و کارآفرینی پیش رفته و حتی برای ساده ترین کارها هم باید مهارت وجود داشته باشد و پیشرفتی که امروز در امور مختلف ایجاد شده ما را مجبور به تلاش برای کسب مهارت و یادگیری می کند.


وی، بیان کرد: درست است که وظیفه مهم و اساسی نظام آموزشی تولید علم است اما وظیفه مهم دیگری که نظام آموزشی دارد این است که زمینه کسب مهارت های لازم در سطوح  مختلف جامعه را فراهم و کارآموزان را آموزش و برای ورود به بازار کار آماد کند.


این مقام مسئول، در ادامه با اشاره به کسب رتبه هفتم جوانان کردستانی در پانزدهمین مسابقات ملی مهارت، افزود: کسب رتبه هفتم در میان 31 استان کشور برای استانی که سابقه چندانی در بحث مهارت فنی نداشته رتبه خوبی است اما مورد انتظار نیست و انتظار از جوانان این مرز و بوم بسیار بیشتر است.


وی،  خاطرنشان کرد: ما نباید تصور کنیم که توانمندی جوانان ما در حد رتبه هفتم کشوری است، چون این رتبه نشان دهنده استعداد نهفته ای است که در درون آنان وجود دارد و بدون شک با تلاش خود جوانان، مربیان، والدین و مدیران و مسئولان فنی و حرفه ای می تواینم در آینده وضعیت بهتری داشته باشیم.


گفتنی است، در ادامه این آیین از هفت نفر از مدال آوران پانزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت و همچنین تعدادی از مربیان آنان با دادن لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 404734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha