تفاهم نامه همکاری بهزیستی و اتاق اصناف زنجان منعقد شد

خبرگزاری شبستان: تفاهم نامه همکاری بهزیستی و اتاق اصناف زنجان با هدف بهره مندي حداكثري از ظرفيت هاي اقتصادي و اجتماعي در جلب و جذب مشاركت هاي مردمي منعقد شدد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان زنجان، مدير كل بهزيستي استان زنجان با اشاره به تعهدات بهزيستي در اجرايي نمودن اين تفاهم نامه اظهارداشت: اجراي طرح هاي آموزشي از جمله مهارت هاي زندگي، پيشگيري از اعتياد، پيشگيري از معلوليت ها و ارائه خدمات مشاوره روانشناختي، مشاوره ژنتيك، مشاوره خانواده به پرسنل و اعضاي اتاق اصناف از اهم طرح های اشاره شده در این تفاهم نامه است.

مرتضی مکاریان با اشاره به مشاركت اتاق اصناف در تاسيس مؤسسات خيريه ابراز داشت: يكي ديگراز تعهدات بهزيستي در اين تفاهم نامه اعطاي مجوز تأسيس مؤسسات خيريه، مراكز و مجتمع هاي ارائه خدمات در حوزه هاي كودكان و نوجوانان، سالمندان و معلولين است.

وي برپايي جشنواره ها، بازارچه ها و نمايشگاه هاي فصلي را از اهم همكاري هاي طرفين  بر شمرد و افزود: همكاري در خصوص ارجاع درخواست هاي نيازمندان و معلولين از طريق اتاق اصناف به بهزيستي و تأمين هزينه هاي ارائه خدمات از منابع مشترك هم از ديگر تعهدات است.

مكاريان با تأكيد بر نقش مؤثر كمك هاي مردمي و توجه اصناف در رفع مشكلات جامعه هدف بهزيستي خاطر نشان كرد:همكاري در خصوص ارائه خدمات صنوف توليدي، توزيعي و خدماتي به مددجويان و اجراي طرح هاي جلب مشاركت هاي مردمي بهزيستي از تعهدات مورد تأكيد و مهم اتاق اصناف است.

مدير كل بهزيستي استان زنجان اشتغال پايدار را يكي از راه هاي توانمندسازي مددجويان عنوان و تصريح كرد:ايجاد فرصت هاي اشتغال زايي براي مددجويان معرفي شده از سوي بهزيستي با استفاده از مشوق هاي حمايتي و تسهيلات به واحدهاي معرفي شده توسط اتاق اصناف و تسهيل در فرآيندها اعطاي پروانه كسب صنوف مختلف به مددجويان از اقدامات مؤثري است كه پس از اين اجرا خواهد شد.

رئيس اتاق اصناف زنجان نیز گفت: يكي از آسيب هايي كه در گذشته نسبت به بهزيستي معمول گرديده عدم اختصاص بودجه مناسب ونگاه سیاسی به بهزیستی بوده  که این نگاه به  بهزيستي و جامعه هدف آن بايد تغيير كند.

رحيم حاج نائبي افزود: افراد آسيب پذير جامعه ابتدا بايد حمايت گردند و سپس به رفاه اجتماعي برسند و نگاه حاكميت به سازمان هايي چون بهزيستي بايد به شكل ديون ممتازه باشد.

وي تغيير مديريت هاي پي در پي در بهزيستي را از آسيب هاي اين اداره كل برشمرد و اظهار داشت: ثبات در مديريت مي تواند برنامه ريزي طولاني مدت و اثر بخش به همراه داشته باشد.

رئيس اتاق اصناف زنجان ابراز داشت: اعتماد مهمترين سرمايه جامعه است و بهزيستي با احياي اعتماد در مردم مي تواند كمك هاي مردمي بسياري در راستاي جذب مشاركت هاي مردمي و حل مشكلات جامعه هدف جلب نمايد.

وي با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همكاري اتاق اصناف و بهزيستي خاطر نشان كرد: ظرفيت اتاق اصناف بر اساس تفاهم نامه و هم بر اساس وظيفه در اختيار جامعه هدف بهزيستي است.

گفتني است در استان زنجان 35 هزار واحد صنفي و در شهرزنجان 25هزار واحد صنفي مشغول به فعاليت هستند كه با امضاي تفاهم نامه همكاري بهزيستي واتاق اصناف همكاري هاي بسياري در زمينه ايجاد اشتغال ،صدور پروانه صنفي، دوره هاي آموزشي مهارت هاي زندگي، صدور مجوز مؤسسات خيريه و جلب و جذب مشاركت هاي مردمي صورت خواهد پذيرفت.

گفتني است، اين تفاهم نامه در 10ماده و يك تبصره و طي يك نشست مشترك به امضاي حاج نائبي رئيس اتاق اصناف زنجان و مرتضي مكاريان مدير كل بهزيستي استان زنجان رسيد.

پایان پیام/

 

کد خبر 404280

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha