گیلان چهارمین استان در حمایت از مددجویان کمیته امداد است

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) گیلان گفت: این استان با داشتن 4/7 درصد کل مددجویان کمیته امداد در کشور، چهارمین استان را به لحاظ تعداد بالای افراد مددجویی به خود اختصاص داده است.

ساسان شکری، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) گیلان در تشریح عملکرد حوزه حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان، به خبرنگار شبستان گفت: حوزه معاونت حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد بنا به مسئولیت ها و خدماتی که به خانواده های تحت حمایت ارائه می دهد یکی از حوزه های مهم فعالیتی این نهاد است.

 

وی افزود: این معاونت از سه اداره حمایت های اجتماعی، پذیرش و مددکاری و درمان تشکیل شده و در 17 سرفصل به مددجویان تحت حمایت خدمات ارائه می کند.

 

شکری اذعان کرد: پرداخت مستمری، وام کارگشایی، اجاره و ودیعه مسکن مددجویی، وام دیه محکومین، کمک هزینه جهزیه، پرداخت خسارت به آسیب دیدگان حوادث، ارائه خدمات بیمه ای در بخش درمانی و بیمه تامین اجتماعی، خدمات موردی و کمک های بلاعوض در زمینه های مختلف، کمک به رفع سوء تغذیه کودکان زیر 6 سال اقشار نیازمند، اجرای طرح اکرام ایتام از مهم ترین وظایف حوزه حمایت و سلامت خانواده است.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر 122 هزار و 489 خانوار با جمعیت 230 هزار خانوار در گیلان تحت حمایت کمیته امداد هستند، گفت: 9/8 درصد جمعیت استان تحت حمایت کمیته امداد هستند.

 

شکری بیان کرد: این استان با داشتن 4/7 درصد کل مددجویان کمیته امداد در کشور چهارمین استان را به لحاظ تعداد بالای افراد مددجویی به خود اختصاص داده است .

 

وی از پرداخت 560 میلیارد ریال مستمری ماهانه به مددجویان تحت حمایت در یک سال گذشته خبر داد و گفت: علاوه بر پرداخت مستمری در سال گذشته 15 میلیارد و 800 میلیون ریال اجاره و ودیعه مسکن به سه هزار و 220 خانوار اجاره نشین پرداخت شده است .

 

شکری برخورداری پنج هزار خانوار دیگر از 50 میلیارد ریال تسهیلات بانکی، پرداخت 17 میلیارد و 500 میلیون ریال کمک هزینه جهزیه و هدیه ازدواج به سه هزار و 709 عروس و داماد، پرداخت 748 میلیون ریال خسارت حوادث به 137 خانوار را از دیگر خدمات ارائه شده به مدجویان و دیگر اقشار نیازمند در یک سال گذشته اعلام کرد.

 

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) گیلان در ادامه از طرح پالایش پرونده های مددجویان خبر داد و گفت: بنا به رویکرد طرح توانمند سازی مددجویان، در سال 90، خانوارهایی که توانمند شده و درآمد کافی دارند از تحت حمایت کمیته امداد خارج می شوند.

 

شکری با بیان اینکه بر اساس طرح توانمند سازی سالانه 10 درصد از مددجویان و مجریان طرح های اشتغال کمیته امداد باید خودکفا شوند و از تحت حمایت خارج شوند، به دیگر برنامه های آتی این حوزه اشاره و اضافه کرد: ارائه خدمات تک خدمتی و چند خدمتی، ارائه هدفمند کمک های موردی، آموزش و ترغیب خانوارهای تحت حمایت به اجرای طرح های خود اشتغالی، برگزاری دوره های آموزشی در جهت ارتقای دانش مددکاران از مهم ترین برنامه های حوزه حمایت و سلامت خانواده در سال جاری است.

 

پایان پیام/

کد خبر 40416

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha