احداث بیمارستان های جدید به سبک 40 سال گذشته

خبرگزاری شبستان: رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه بیمارستان های احداث شده در چند سال اخیر به سبک و سیاق 40 سال گذشته ساخته شده، گفت: ایمنی در این بیمارستان ها رعایت نشده و در موضوع نوسازی آنها در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، دکتر علی اصغر پیوندی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم اولین کنگره تخصصی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات با اشاره به کمبود تخت های بیمارستانی در کشور گفت: برای هر هزار نفر 1.7 تخت در کشور داریم که این میزان کشورهای دیگر بالغ بر سه تخت است.

 

وی افزود: کم کم باید از ساخت بیمارستان های کوچک به سمت بیمارستان های بزرگ برویم چرا که احداث بیمارستان زیر 150 تا 200 تخت دیگر مقرون به صرفه نیست چرا که در برخی از مناطق هستند که بیمارستان ها درصد اشغالی بالای 100 درصد و در برخی مناطق و عمدتا در بیمارستان های کوچک ضریب اشغال کمتر از 20 درصد است.

 

وی ادامه داد: 44 هزار تخت بیمارستانی در حال ساخت است که در خوشبینانه ترین حالت تا 15 سال آینده تکمیل می شود.

 

وی با تاکید بر اینکه بیمارستان ها باید استانداردهای ایمنی کافی را داشته باشند، گفت: بیمارستان ها باید طوری ساخته شود که در شرایط بحرانی بتوانند خدمات مطلوبی ارایه کنند.

 

وی با ناکارآمد شمردن بیمارستان های 32 و 64 تختخوابی عنوان کرد: باید در طراحی بیمارستان ها بازنگری و نوآوری داشته باشیم. همچنین می توانیم از بخش خصوصی به عنوان تامین کننده منابع به طوری که مدیریت و خدمت توسط نظام سلامت ارایه شود به عنوان راه برون رفت از دغدغه ها استفاده کنیم.

 

وی با تاکید بر استفاده از پتانسیل خیرین برای احداث بیمارستان ها گفت: در کشور بیمارستان هایی که توسط خیرین اداره می شوند خیلی زیاد نیست و خیرین هنوز به طور جد وارد مقوله ساخت بیمارستان نشده اند.

 

وی خاطرنشان کرد: کپی برداری در ساخت بیمارستان ها یکی از موضوعاتی است که نقشه راه درستی برای ساخت بیمارستان نیست چرا که برای ساخت بیمارستان در شهرهای مختلف باید موضوع اقلیم در نظر گرفته شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 403607

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha