ابزار ارتباطات یکی از شاخص های مهم سرمایه های اجتماعی است

مدیر کل امور اجتماعی و شوراهای استانداری کرمان، ابزار ارتباطات را یکی از شاخص های مهم سرمایه های اجتماعی دانست و از روابط عمومی ها به عنوان متولیان اصلی سرمایه های اجتماعی یاد کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، مدیر کل امور اجتماعی و شوراهای استانداری کرمان، شب گذشته(31 اردیبهشت) در نخستین گردهمایی اعضای راوبط عمومی های استان که در فرهنگسرای کوثر برگزار شد، به تحولات روابط عمومی طی 25 سال گذشته و تغییر نگرش ها نسبت به آن اشاره کرد.
حسین شمس الدینی با بیان اینکه کارکرد روابط عمومی در دنیای امروز بسیار بالاست، ایجاد رقابت شکل گرفته میان این بخش ها را مورد اشاره قرار داد و افزود: روابط عمومی باید محلی برای رفت وآمد متخصصان رشته های مختلف باشد.
وی با اشاره به تعریف سرمایه های اجتماعی از سوی بانک جهانی، گفت: متأسفانه در کشور ما به این سرمایه کمتر پرداخته شده است در حالیکه در کشورهای توسعه یافته با بهره گیری از این ابزار از امکانات و سرمایه های طبیعی خوب استفاده می شود.
این مسئول با برشمردن مزیت های سرمایه های اجتماعی، افزایش اعتماد، کاهش هزینه ارتباطات و... را از جمله این مزیت ها برشمرد و خاطر نشان کرد: یکی از شاخص های مهم سرمایه های اجتماعی، ابزار ارتباطات و ایجاد شبکه ارتباطات در درون سازمان هاست.
وی از روابط عمومی ها به عنوان متولیان اصلی سرمایه های اجتماعی یاد کرد که باید به عنوان مرکز استراتژیک باز تولید افزایش سرمایه های اجتماعی باشند.
در ادامه زهرا سخی از اساتید دانشگاه  تاکید کرد: روابط عمومی به همان میزان که با برون سازمان مرتبط است باید دغدغه درون سازمان را در خود لحاظ کند، چه آنکه روابط عمومی تنها زبان و پاسخ گوی یک سازمان نیست بلکه آینه تمام نمای یک سازمان، اعتبار بخش و مشروعیت بخش در آن نیز هست.
وی با برشمردن انواع روابط عمومی ها به روابط عمومی توجیه گر، تبیین گر و تحلیل گر اشاره و تصریح کرد: در نوع اول، تنها رتق و فطق امور دنبال می شود و در مورد دوم، روابط عمومی در کنار مدیران به رفع مسائل درون و برون سازمانی می پردازد.
سخی در تعریف روابط عمومی تحلیل گر نیز به بهره گیری از تبلیغات، مدیریت بحران و شایعه و حضور آن به عنوان یک کارشناس خبری در تصمیم گیری های مهم سازمان و انعکاس آن اشاره کرد.
حمیده میرزاحسینی، کارشناس ارشد علوم ارتباطات نیز در خصوص وظایف روابط عمومی الکترونیک به سازه سازی نحوه ارائه خدمات به شهروندان و سازمان ها و تسهیل دسترسی آنان با این خدمات، افزایش خلاقیت در راستای بالا بردن بهره وری و کارایی کارکنان، سازه سازی فرآیند های ارتباطات و اطلاع رسانی و کاهش هزینه ها از طریق یکپارچه سازی و حذف موانع و سیستم های زاید اشاره کرد.
وی در رابطه با تحقق روابط عمومی الکترونیک افزود: رهبری سازمان که در راس هرم سازمان قرار دارد می تواند باحمایت از روابط عمومی ها آنها را برای رسیدن به اهداف خود یاری رساند.
میرحسینی با اشاره به مشکلات روابط عمومی الکترونیک، گفت: عدم اطلاع کافی مدیران سازمان ها از مفاهیم مربوط به روابط عمومی الکترونیک و ضرورت حرکت به این سمت و سو، عدم وجود زیرساخت های مورد نیازدر این زمینه، فناوری های اطلاعاتی از قبیل گسترش اینترنت و کافی نبودن آموزش عمومی برای استفاده از فناوری ها از جمله این مشکلات است.


پایان پیام/

کد خبر 40331

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha