به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام محسن اسماعیل پور، رئیس حوزه تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) امروز (29شهریور) در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه اجلاس بین المللی دکترین جهانی شدن دهه غدیر هر سال برگزار می شود، گفت: این اجلاس یک روزه در دهه غدیر با موضوع روز جامعه جهانی و دهکده جهانی برگزار خواهد شد که با حضور نزدیک 200 نفر میهمان از کشور های مختلف دنیا و همچنین شخصیت های حوزوی، اساتید دانشگاهی، اندیشمندان و مسئولان کشوری و استانی همراه است.
وی با تاکید بر اینکه در دنیا کوتاه شدن فاصله ها و فرامرز بودن ملت ها مطرح است، خاطرنشان کرد: امروزه به یمن حضور رسانه ها و فضا های مجازی دسترسی آسان برای ملت ها وجود دارد و این بستر نوع اعتقادی است که اسلام به ان فکر می کرده است و همان ایده جهانی شدن است.
حجت الاسلام اسماعیل پور همچنین افزود: بعضی افراد بر حسب اینکه جهانی شدن یک تفکر اقتصادی است، در برابر آن موضع می گیرند و این در حالی است که محتوی و ایدئولوژی اسلام آمادگی کامل برای جهانی شدن در آن وجود دارد.
رئیس حوزه تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) با بیان اینکه حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع) بزرگترین پایگاه شیعی جنوب کشور است که تجمع های بزرگ در این حرم مطهر برگزار می شود، گفت: غدیر بزرگ ترین و مستند ترین سندی است که باید در این پایگاه مطرح شود و اجلاس بین المللی دکترین جهانی شدن دهه غدیر در 14 محور از جمله تحقق پذیری و حاکمیت عقلانیت و مدیریت در دهکده جهانی، جهانی سازی فرهنگ و فرهنگ جهانی سازی و قرن 21، قرن بیداری اسلامی و انقلاب های جهانی از جمله آن محورهاست.
وی با تاکید بر اینکه برای رسیدن به کلان شهر مهدویت که کلان شهری به اندازه طول و عرض کره زمین باید مقدمه ای داشته باشیم و مقدمه آن ارتباط معنوی بین غدیر و سایر موضوعات است.
حجت الاسلام اسماعیل پور تصریح کرد: اگر بتوانیم در این اجلاس بین المللی حضور شخصیت های بین المللی را داشته باشیم و بار معنوی را به سمت صلح که نتیجه غدیر است ببریم، یک صلح جهانی برقرار کرده ایم و پیش بینی ما این است که خروجی این اجلاس بتواند به ساخت برخی تولیدات از جمله فیلم، کتاب شعر به زبان های مختلف کمک کند.
اجرای یکصد برنامه در روزهای پایانی تعطیلات تابستانی
رئیس حوزه تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) با اشاره به اجرای یکصد برنامه در روزهای پایانی تعطیلات تابستانی در این حرم مطهر، اظهار داشت: در روز های پایانی شهرریور ماه شاهد جمعیت خوبی در حرم مطهر بوده ایم و ویژه برنامه های خاصی نیز برای این ایام پیش بینی کرده ایم.
حجت الاسلام اسماعیل پور اجرای برنامه های قرآنی در دارالقرآن آستان مطهر حضرت شاهچراغ (ع) را از برنامه ها برشمرد و افزود: برنامه هایی نظیر شستشوی گنبد، سفره صلوات، ایجاد تنوع در سخنرانی ها و ایجاد فضای شاد و نشاط همراه با برنامه های ویژه برای کودکان و نوجوانان نیز اجرا شد.
وی با تاکید بر اینکه حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع) به عنوان مجموعه انتشار دهنده فرهنگ است، خاطرنشان کرد: در برنامه های حرم سعی شده است تا به سمت نشاط و شادی حرکت کنیم تا به سفارشات ائمه اطهار (ع) در این خصوص عمل کرده باشیم و در ایام شادی اهل بیت (ع) فضایی شاد برای مردم فراهم شود.
تحقق 80 درصدی برنامه های حوزه فرهنگی حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) در 6 ماهه اول سال
رئیس حوزه تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) با اشاره به اینکه در 6 ماهه اول سال چند موضوع برای اجرای برنامه ها در اولویت قرار داشته است، گفت: سعی بر این بود تا مخاطب شناسی داشته باشیم و برنامه ها در حوزه های فرهنگی، رفاهی و مشارکتی دنبال شوند.
حجت الاسلام اسماعیل پور از تحقق 80 درصدی برنامه های حوزه فرهنگی حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) در 6 ماهه اول سال خبر داد و گفت: با تنوع در برنامه های فرهنگی و چشم انداز تعیین شده بیش از 80 درصد از هدف گذاری که در حوزه فرهنگی مدنظر بود، تحقق پیدا کرد و این مسیر را ادامه خواهیم داد.
وی با اشاره به برنامه های رفاهی، افزود: در این حوزه مسائل عمرانی حرم ذهن همه را مشغول خود کرده است و پروژه ساخت بزرگترین شبستان حرم جنوب کشور که در این 6 ماه روی زمین مانده بود و جزء اولین تغییرات حرم بود که دوباره کار خود را از سر گرفته است.
رئیس حوزه تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) با اشاره به اینکه در گذشته راه های دسترسی زائران با سوء تعبیر هایی همراه بوده است، گفت: حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) در گذشته به عنوان محور شیراز بوده و بزرگترین میدان شهر نیز روبروی حرم مطهر واقع بوده است و امروز نیز باید به همین شکل باشد و این مجموعه به جایگاه خود برسد.
حجت الاسلام اسماعیل پور یادآور شد: این امر در خصوص حرم های مطهر دیگر امامزادگان واجب التعظیم نیز مطرح است و در خصوص حرم مطهر حضرت سیدعلاالدین حسین (ع) این حرم را جزء طرح توسعه 57 هکتاری حرم شاهچراغ (ع) می دانیم و در شورای توسعه حرم مورد بررسی قرار خواهیم داد.
توزیع 20 هزار اطعام توسط دارالضیافه حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع)
رئیس حوزه تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) از توزیع 20 هزار اطعام توسط دارالضیافه این حرم مطهر در 6 ماه اول سال خبر داد و گفت: عشایر و روستائیان به عنوان پیشتازان و گردانندگان مجموعه دارالضیافه و اطعام زائران حرم مطهر هستند که هرگز دیده نمی شوند و با اهدای نذورات خود در این امر مشارکت دارند.
حجت الاسلام اسماعیل پور از اعطای زمین به خیرین تامین سلامت استان فارس جهت ساخت دارالشفا حرم خبر داد و افزود: هزینه های ساخت به عهده خود خیرین است و آستان زمین را اهداء کرده است.
وی همچنین راه اندازی دستگاه های خودپرداز و فعال تر شدن زمینه حضور خادمان افتخاری در حرم مطهر را از زمینه های مشارکتی 6 ماه اول سال عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما