اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبری، تقویت شعار «ما می توانیم» است

خبرگزاری شبستان: استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: اقتصاد مقاوتی مد نظر رهبری، تقویت شعار «ما می توانیم» همت و تلاش برای رسیدن به استقلال و عدم وابستگی به بیگانگان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، سید موسی خادمی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز (26 شهریور) در کارگاه یک روزه اقتصاد مقاومتی، گفت: رفع ضعف و موانع بر سر راه رسیدن به استقلال اقتصادی با تحقق اقتصاد مقاومتی، نیازمند راهبرد فرهنگی دارد.

وی افزود: ایران اسلامی منابع و ظرفیت ها، دانش و فناوری و زمینه رشد و توسعه برای تحقق اقتصاد مقاومتی و حرکت در مسیر استقلال اقتصادی را دارد اما باید با فرهنگ سازی و ایجاد انگیزه، اراده، توکل و با خود باوری زمینه مشارکت، کار، فعالیت و تلاش را در جامعه ایجاد کرد.

خادمی تصریح کرد: در پرتو فرامین مقام معظم رهبری با رویکرد اقتصاد مقاومتی در دولت تدبیر و امید، دستیابی به اقتصادی بومی و پایدار تحقق یافتنی است.

وی با بیان این که استقلال یکی از خواسته ‌ها و دلایل اصلی ما در شکل گیری جمهوری اسلامی بود، اظهار داشت: استقلال یک مفهوم چند بعدی و عالی دارد و شاید فهم اولیه ما از این واژه استقلال سیاسی بود.

مسئول ارشد اجرایی در کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: معمار کبیر انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری به دنبال نظامی ایده آل بوده و هستند که آن نظام در ابعاد مختلف استقلال یافته و مستقل از قدرت ‌های بیرونی عمل کند و تصمیم بگیرد و بر مقررات خود حاکم و حاکمیت مردم خود را هم داشته باشد.

وی با بیان این که بعدی که در معانی دینی ما بر آن تاکید شده بعد اقتصادی است، گفت: ما در قواعد فقهی و بحث‌ های مذهبی، مسئله عدم پذیرش سلطه بیگانه بر مسلمین را داریم، یعنی مسلمانان امورات اقتصادی خود را به دست دیگری ندهند.

خادمی با تاکید بر عملی کردن بیشتر بعد اقتصاد، گفت: در استقلال سیاسی امروز، می ‌توانیم ادعای کامل بودن داشته باشیم اما در استقلال اقتصادی دچار مشکلاتی هستیم که این امر با تحقق اقتصاد مقاومتی و تقویت اقتصاد داخلی شکل خواهد گرفت.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به این که اگر می ‌خواهیم استقلال اقتصادی داشته باشیم باید از داخل، یک جامعه قوی با اقتصاد خوب به وجود بیاوریم، افزود: در قانون اساسی ما هم راه های مشخصی برای رسیدن به سرانجام کار هموار شده  که ریشه‌ کن کردن فقر به طور کامل با ایجاد فرصت و توسعه فرهنگ کار و تلاش یکی از این راه هاست.

خادمی، یکی از اهداف جمهوری اسلامی ایران را از بین بردن فقر و نابرابری ها در جامعه ذکر کرد و گفت: جامعه ‌ای که در آن فقر و بیکاری وجود دارد، نمی ‌تواند استقلال اقتصادی به وجود آورد.

به گفته وی، یک اقتصاد خوب، اقتصادی است که علاوه بر رشد کمی و کیفی همیشگی در فرآیند تولید و روند توزیع هم عادلانه عمل کند و در این خصوص  جمهوری اسلامی به همه امور از منظر دین توجه دارد و اقتصاد مد نظر آن هم  توزیع عادلانه و توام با رشد کمی و کیفی است.

خادمی در ادامه یکی از جلوه ‌های اقتصادی در قانون اساسی جمهوری اسلامی را خودکفایی در محصولات کشاورزی دانست و گفت: ما به دنبال آن هستیم هر چه را که لازم داریم خودمان تولید کنیم و به گونه ‌ای نباشیم که دشمن از وابستگی ما سوء استفاده کرده و ما را دچار چالش کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان این که اقتصاد مقاوتی مد نظر رهبری، تقویت شعار «ما می توانیم»، همت و تلاش برای رسیدن به استقلال و عدم وابستگی به بیگانگان است، تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی در واقع جلوه ای از استقلال اقتصادی است که اگر در مقابل تهدیدهای شکننده هم قرار بگیرد، دچار بحران نشود و بتواند خود را بازیابی کند و به جایگاه واقعی خود برگردد.

وی یادآور شد: اقتصاد خوب و زنده، تک محوری، یک بعدی و مقطعی نیست؛ بلکه دارای منحنی رشد و سود رسان و زنجیره ای از تولیدات و متکی به خود می باشد و جمهوری اسلامی دانش چنین اقتصادی را دارد و به دنبال کابردی و تحقق آن است.

خادمی بیان کرد: امروزه هر جامعه ای بخواهد خود را به استقلال و خودکفایی نسبی برساند به بخش کشاورزی و تولید صنعت غذایی خود رونق می بخشد و سرمایه گذاری می کند و کشورما منابع، ظرفیت، استعداد و دانش آن را دارد که به بخش کشاورزی رونق ببخشد و در تولید محصولات استراتژیک به خودکفایی برسد.

وی، اولویت مهم استان را بخش کشاورزی، آب، گردشگری و صنایع وابسته به نفت و گاز دانست و افزود: توسعه کشاورزی می تواند ما را زودتر به استقلال اقتصادی و خودکفایی برساند و تهدیدها و تحریم های اقتصادی را بی اثر سازد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد نقش روستائیان را در تولید محصولات مختلف کشاورزی، زراعی، باغی، دامی و آبزی پروری سازنده و حیاتی دانست و گفت: برای رسیدن به بهره وری و تولیدات واقعی باید از منابع با دانش و سیستم روز استفاده  کنیم.

پایان پیام/

کد خبر 402789

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha