دستگاه قضایی با قاچاقچیان سلاح قاطعانه برخورد می کند

معاون رئیس کل دادگستری استان خوزستان تأکید کرد: دستگاه قضایی به همراه سایر سازمان های ذی ربط با مجرمان و قاچاقچیان سلاح و دارندگان اسلحه غیر مجاز قاطعانه برخورد می کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سیروس محمدی زاده، معاون رئیس کل دادگستری استان خوزستان، شب گذشته(3 1 اردیبهشت) در نشست بررسی راهکارهای پیشگیری از ورود اسلحه به خرمشهر گفت:‌ چهار شهرستان آبادان، خرمشهر، شادگان و دشت آزادگان بیشترین موارد ورود اسلحه قاچاق را در استان دارند و به همین منظور نشست های مستمری در این چهار حوزه قضایی برگزار می شود.

 

وی افزود: ‌نسبت فامیلی مردم عراق با برخی از ساکنان این شهرها، نرخ بالای بیکاری، کم عرض بودن رودخانه اروند و نیزارهای فراوان در این رودخانه، عدم سرمایه گذاری جهت انسداد مرزها از عمده دلایل ورود قاچاق سلاح در این شهرهاست که بر همین اساس از جمله اقدامات اساسی می تواند نی زدایی رودخانه ها، افزایش روشنایی مرزها، افزایش گشت زنی در منطقه، راه اندازی پایگاه های ثابت آبی و استفاده از سران عشایر باشد.

 

وی تصریح کرد:‌ دستگاه قضایی به همراه سایر سازمان های ذی ربط برخورد قاطعانه ای با این مجرمان دارد و هنجارشکنان و متخلفان بدانند همه دستگاه های حاضر در این نشست، قاطعانه بر این امر مصمم هستند.

 

معاون رئیس کل دادگستری استان خوزستان خاطر نشان کرد: همچنین کسانی که اسلحه مجاز دارند و در مراسم عزا و عروسی اقدام به تیراندازی می کنند، بدانند که در صورت مشاهده چنین جرمی، مجوز باطل می شود.

 

حسن زاده، دادستان عمومی و انقلاب خرمشهر نیز اذعان داشت: ‌برای مبارزه با ورود سلاح و قاچاق و نگهداری اسلحه غیر مجاز، اقداماتی در این شهرستان صورت گرفت که می توان از تشکیل کارگروه مبارزه با اسلحه، دعوت از شیوخ طوایف، اجرای طرح های ضربتی، توجیه صاحبان مراسم عزا و عروسی، ایجاد بانک اطلاعاتی مجرمان و قاچاقچیان سلاح، تحقیق در خصوص پرونده هایی که در موضوع تهدید با اسلحه جنبه خصوصی داشته اند و تفکیک این مسئله و پیگیری آنها نام برد.

 

وی با بیان اینکه مبارزه با ورود سلاح یک اقدام قضایی، اجتماعی، انتظامی، فرهنگی، اقتصادی و امنیتی است، بیان کرد: برخورد قضایی بدون مماشات، صدور احکام قضایی قاطع و سختگیری در خصوص اعطای مرخصی به زندانیان جرایم اسلحه از سوی دستگاه قضایی، بازگرداندن قبح استفاده از سلاح و ایجاد امنیت در منطقه توسط نهادهای اجتماعی و امنیتی از راهکارهای مناسب در این خصوص است.

 

وی با بیان اینکه امنیت بدون حضور و مشارکت مردم میسر نمی شود، یادآور شد:‌ سرمایه گذاری در خصوص انسداد مرزها، استفاده از امکانات نوین در مرزبانی، استفاده از فرماندهی منسجم برای جلوگیری از ورود سلاح، ایجاد پلیس تخصصی مبارزه با سلاح با توجه به تولید سلاح جدید، تعامل در عرصه اطلاع رسانی با نهادهای اطلاعاتی کشورهای همسایه و تشکیل ستادعالی مبارزه با جرایم ناشی از سلاح در استان از دیگر راهکارها برای کاهش ورود سلاح غیرمجاز به استان است.

 

لازم به ذکر است، در این نشست که با حضور مسئولان قضایی، امنیتی، انتظامی و اطلاعاتی استان خوزستان و شهرستان های خرمشهر، آبادان، شادگان و دشت آزادگان برگزار شد، حاضران با ارائه آمار و عملکرد مربوط به حوزه فعالیت دستگاه خود به بیان راهکارهای لازم در خصوص مبارزه با قاچاق سلاح به استان خوزستان پرداختند.

 

پایان پیام/

کد خبر 40253

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha