به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله دکتر محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت اهواز، امروز(24 شهریور) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، با اشاره به شکل گیری برخی افکار ضد انقلابی و دینی توسط گروه های تکفیری جهت انجراف جوانان، گفت: آموزش و پرورش برای مقابله با این افکار، باید در کنار آموزش به تربیت نیروهای دینی و معنوی نیز توجه کند.
وی با بیان اینکه متاسفانه این افکار به نوعی در حال رشد هستند که اثرگذاری آن بر روی جوانان می تواند خطرات جدی به امنیت جامعه و بدنه اسلام وارد کند، افزود: باید علت ترویج این اقدامات ریشه یابی شود که البته فعالیت های خوبی در این زمینه در حال انجام است ولی باید هر چه بیشتر تقویت شوند.
وی با ابراز رضایت از اجرای طرح معراج در استان، تصریح کرد: در طرح معراج طلاب در کلاسها حضور می یابند و به سوالات پاسخ می دهند و شاهدیم از طریق کمیته همکاریهای حوزه علمیه با آموزش و پرورش، آموزش ضمن خدمت معلمان پیگیری شد و حدود 20 هزار معلم تحت آموزش قرار گرفتند.
همچنین دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، بر برگزاری همایشی با حضور اولیا، مدیران و خیران جهت انتخاب سه نفر به عنوان معین مدرسه برای حضور در فعالیت های آموزشی و تربیتی و مالی در مدارس، اضافه کرد: با این اقدام از طریق گزارشاتی که به استانداری می رسد عملکرد مدارس را بررسی و برای برنامههای آینده آموزش و پرورش برنامههای موثری اجرایی می شود.
وی طرح 550 هزار هکتاری استان و دستورالعمل اقدامات بازگشایی مدارس خوزستان را دو طرح پیشتار و نمونه در کشور دانست و یاد آور شد: در شوراي آموزش و پرورش باید کاری کنیم که آیندگان بدانند با امکانات بالقوه تمام تلاش خود را برای ارتقای جایگاه آموزش و پرورش انجام داده ایم.
فرج الله خبير، معاون سياسی، اجتماعی استانداری خوزستان، نیز از انعقاد تفاهم نامه ای با بهزیستی جهت گسترش مهدکودک و آموزش پیش دبستانی به ویژه در مناطق محروم، عنوان کرد: همچنین برای تشویق بازگشت بازماندگان از تحصیل اعتباری از سوی اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی اختصاص یافته است.
وی با اشاره به اینکه باید سعی شود تعداد بازماندگان از تحصیل به حداقل برسد و شرایط حضور همه افراد در کلاس درس را فراهم کنيم، ادامه داد: برای این منظور همچنین هلال احمر، سپاه پاسداران و ارتش نیز همکاری های خوبی به ویژه در رفع کمبود نیروی انسانی داشته اند.
وی با بیان اینکه باید به سرویس مدارس توجه ویژه ای شود چرا که بسیاری از روستاییان به علت نبود وسیله و نداشتن هزینه های مربوطه از تحصیل باز می مانند، اذعان داشت: بحث استفاده از دانشجويان سال دوم به بعد تربيت معلم و معلمان بازنشسته به منظور جبران كمبود نيروی انسانی مطرح است.
پایان پیام/
نظر شما