امتیازات نظام آموزشی حوزه را حفظ کنیم

خبرگزاری شبستان:مدیر حوزه‌های علمیه خواهران گفت:مراجع عظام تقلید که بر قله تهذیب و اخلاق و علم ایستاده‌اند بر لزوم نظام‌سازی در حوزه و حفظ ارزش‌های اصیل حوزوی تاکید دارند. ما نیز باید امتیازات نظام آموزشی حوزه که میراث هزارساله حوزه های علمیه است را حفظ کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم به نقل از روابط عمومی حوزه خواهران،حجت‌الاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور ظهر یکشنبه 23 شهریور در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه خواهران، در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم، گفت: آغاز سال تحصیلی در واقع تجدید بیعت با امام زمان(ع) است.


وی افزود: روحانیت همیشه در صف اول خدمتگزاری به دین وشریعت اسلامی و امام زمان(عج) است و خواهران طلبه با توجه به مسوولیت‌های بنیادینی که بر عهده دارند، در این مسیر پیشگام بوده‌اند.


مدیر حوزه های علمیه خواهران تصریح کرد: علما و طلاب، علم را برای مکتب و اسلام می‌خواهند، نه علم را برای علم؛ طلاب همه فعالیت‌های خود را با شاخص و معیار خلوص می‌سنجند.


حجت‌الاسلام والمسلمین جمشیدی خاطرنشان کرد: اندیشکده‌های ژاپنی برای ده‌ها سال بعد خود، مدل‌‌های  پیشرفت علمی را در دستور کار قرارداده‌اند که جالب است؛ یکی از این مدل‌ها که از نظر آنها نوین و تاثیرگذار است، همان مباحثه علمی است که هزار سال در حوزه علمیه ما رواج داشته است.


وی با تاکید بر این که نظام آموزشی و تربیتی حوزه منحصر به فرد است، خاطرنشان کرد: طلاب از بدو ورود به این نظام آموزشی و تربیتی با نیت و قصد قربت وارد می‌شوند؛ تعلیم و تعلم در این نظام آموزشی با محوریت معنویت و خلوص انجام می‌شود.


وی یادآور شد: متاسفانه برخی ادعای سربازی امام زمان(عج) را دارند، ولی برای این مکتب سرداری می‌کنند و در عمل به شکل دیگر رفتار می‌کنند که باید خود را در این نظام تربیتی حوزه تعریف کنند.


وی تصریح کرد: نباید به بهانه به‌روز شدن، نظام دانشگاهی را در حوزه وارد کنیم؛ زیرا حوزه نظامی بسیار مترقی و پیشرفته دارد که با رعایت اسلوب‌های اصیل خود هر روز توسعه خواهد یافت.


حجت‌الاسلام والمسلمین جمشیدی با اشاره به این که در بخش آموزشی 400واحد آموزشی و تربیتی در حوزه علمیه خواهران وجود دارد، افزود: 65هزار طلبه در حوزه علمیه خواهران مشغول به تحصیل هستند که به همین میزان نیزفارغ التحصیل در کشور حضور دارد.


مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به این که امروز5125استاد در سطح دو و 587استاد نیز در سطح سه به فعالیت مشغول هستند، خاطرنشان کرد: وقتی17سال پیش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران ایجاد شد، بزرگترین معضل ما، نداشتن استاد بود، اما امروز این ترکیب 20درصد نسبت به برادران در حوزه علمیه خواهران است که قطعا در آینده این نسبت بسیار بیشتر خواهد شد.


حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی با اشاره به وجود بیش از 3هزار وبلاگ در حوزه‌های علمیه خواهران، گفت: تمام اساتید و طلاب می‌توانند یک وبلاگ داشته باشند و ظرفیت این کار در پورتال جامع حوزه‌های علمیه خواهران در نظر گرفته شده است؛ 32هزار طلبه از طریق سامانه کوثر انتخاب واحد کرده‌اند و این قابلیت در این سامانه وجو دارد که بخش وبلاگ را نیز در خود جای دهد.


مدیر حوزه‌های علمیه خواهران یادآور شد: ماهانه بیش از دو میلیون مراجعه به وبلاگ‌های حوزه‌های علمیه خواهران وجود دارد که در این رابطه باید از این ظرفیت در فضای مجازی به نحو احسن استفاده کرد.


وی خاطرنشان کرد: در سال 1391، 50 کرسی آزاداندیشی در حوزه علمیه خواهران برگزار شد که این آمار هر سال رشد صعودی داشته است؛ در بخش علمی و پژوهشی نیز فعالیت های گسترده ای انجام شده است؛ ایجاد 28شورای علمی و پژوهشی، 79کانون پژوهشی در سطح دو، 126انجمن پژوهشی در سطح سه، 236 هسته پژوهشی ویژه فارغ التحصیلان، و پشتیبانی کتابخانه‌ای و علمی از آنها از جمله فعالیت‌های پژوهشی در حوزه‌های علمیه خواهران بوده است.


حجت‌الاسلام والمسلمین جمشیدی در پایان تصریح کرد: طلاب خواهر بازوی گرانسنگ نظام اسلامی در برابر جنگ نرم دشمن و فعالیت‌های شبهه افکنان در بخش‌های مختلف هستند و خوشبختانه امروز این جبهه فرهنگی عظیم با حمایت مرجعیت به سوی توسعه و پیشرفت گام بر می‌دارد.

پایان پیام/

کد خبر 401824

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha