به گزارش خبرگزاری شبستان از اسلام آباد / در این حمله تروریستی اعضای تیم مبارزه با فلج اطفال جان سالم بدر بردند اما یک تن از نیروهای پلیس که مامور حفاظت از جان مایه کوبان فلج اطفال بود در دم کشته شد.
از دسامبر 2012 میلادی تاکنون دهها گروه مجری طرح واکسیناسیون فلج اطفال در سراسر پاکستان از سوی گروهکهای تکفیری در این کشور مورد حمله قرار گرفتند که طی این مدت 56 تن از کارکنان بهداشتی و نیروهای پلیس جان خود را از دست دادند .
دولت پاکستان در راستای ریشه کنی فلج اطفال سالهاست سعی می کند تا با کمک سازمان ملل و دیگر سازمانهای غیر دولتی دهها طرح واکسیناسیون را در سراسر این کشور به مرحله اجرا درآورد اما این طرحها بویژه در مناطق هفتگانه قبیله ای واقع در مرز مشترک این کشور با افغانستان با افزایش حملات گروهکهای افراطی تکفیری با ناکامی روبرو شده است .
مناطق باجور ، خیبر ، مهمند ، اورکزائی ، وزیرستان شمالی ، وزیرستان جنوبی و منطقه کورام هفت منطقه قبیله ای در شمال غرب پاکستان هستند . گروهکهای تکفیری به دلیل نفوذ قابل توجه در این مناطق با هر نوع عملیات مایه کوبی فلج اطفال مخالفت می کنند . بیشتر از 80 درصد مبتلایان به ویروس فلج اطفال را کودکان در مناطق قبایلی پاکستان تشکیل می دهند .
گروهک های تکفیری عملیات مایه کوبی کودکان بر ضد فلج اطفال را بر اساس برداشتهای غیر منطقی و نادرست خود اقدامی غیر اسلامی می دانند . آنها معتقدند واکسن فلج اطفال باعث عقیم شدن افراد و یا پوششی برای جاسوسی از سوی دولت پاکستان و آمریکاست .
از سال 2014 میلادی تا کنون ( هشت ماه گذشته ) 143 تن از کودکان پاکستانی به بیماری فلج اطفال مبتلا شدند .
بیماری فلج اطفال در جهان کاملا ریشه کن شده و تنها در سه کشور افغانستان ، پاکستان و نیجریه شایع است .
پایان خبر
نظر شما