حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود زرین پر استاد حوزه و مسئول طلاب پایه اول مدرسه علمیه حضرت آیت الله حق شناس در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان خاطرنشان کرد: مسئله اخلاق اساس دین اسلام و مقدم بر تعلیم است همچنان که آیه قرآن می فرماید یزکّیهم و یعلّمهم الکتاب و الحکمة.
وی ادامه داد: علمای بزرگوار از این آیه چنین استنباط کردند که تزکیه نفس بسیار مهمتر از علم آموزی است لذا از دغدغه های اصلی سرپرستان طلاب بحث اخلاق آنان است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در مدرسه آیت الله حق شناس به برکت روح بلند ملکوتی مرحوم آقای حق شناس سبقه معنوی و اخلاقی حاکم است، گفت: در این مدرسه اساتید بزرگواری همچون حجج الاسلام والمسلمین جاودان و میرهاشم حسینی هر هفته کلاس های عمومی و اختصاصی با طلاب دارند.
وی با تأکید بر اینکه طلاب باید با مسایل سیاسی روز آشنا باشند، گفت: طلبه باید تحلیل سیاسی داشته باشد اما دچار سیاست زدگی نشود.
حجت الاسلام والمسلمین زرین پر افزود: از توصیه های همیشگی مرحوم آیت الله حق شناس اهتمام جدی به درس بود و به محض اینکه کتابی در دست طلاب می دیدند از آن طلبه سوال می کردند و اگر آن طلبه درست جواب نمی دادند می فرمودند داداش جون فردا شب باید بیای جواب بهتری بدی.
این استاد حوزه توسل به سیدالشهدا (س) و نماز شب را از توصیه های همیشگی آیت الله حق شناس خواند و اظهار داشت: دعای توسل ایشان با معنویت بسیاری برگزار می شد که هنوز نیز شهره عام و خاص می باشد.
وی با تاکید بر اینکه آیت الله حق شناس (ره) همواره طلاب را به تبعیت از مقام معظم رهبری توصیه می کردند، گفت: زمانی که ایشان از مکه برگشتند از ایشان درباره رهبری مقام معظم رهبری سوال پرسیدند که ایشان فرمودند در حال حاضر بحث اعلم و غیراعلم مطرح نیست و باید دید علم دست کیست و حال که علم دست وجود مبارک ایشان (حضرت آیت الله خامنه ای) می باشد همه باید از ایشان تبعیت کنند.
حجت الاسلام والمسلمین زرین پر در همین ارتباط خاطرنشان کرد: زمانی حاج آقای حق شناس به مقام معظم رهبری فرموده بودند حاضرم پاسدار شما باشم و در بیت تان منبر بروم.
وی با بیان اینکه آقای حق شناس رابطه بسیار صمیمانه ای با طلاب داشت، گفت: خط مشی ایشان یک مثلث بود؛ رفافت، نظارت و هدایت.
مسئول طلاب پایه اول حوزه علمیه فیلسوف الدوله امین الدوله در ادامه به تشریح چگونگی هجرت مرحوم آیت الله حق شناس از قم به تهران پرداخت. وقتی مرحوم آیت الله شاه آبادی به رحمت خدا پیوستند گروهی از مردم نزد آقای بروجردی رفته و به ایشان گفتند میرزا عبدالکریم را می خواهیم. آقای بروجردی مطلب به آقا میرزا عبدالکریم حق شناس فرمودند اما ایشان نپذیرفتند تا اینکه امام خمینی (ره) واسطه شدند که آقای حق شناس به مسجد امین الدوله تشریف آوردند.
وی ادامه داد: آقای حق شناس همواره از امام (ره) با تکریم یاد می کرد و هرگاه اسم ایشان می آمد می فرمودند سه صلوات بفرستید.
حجت الاسلام والمسلمین زرین پر در همین ارتباط خاطرنشان کرد: مرحوم آقای عسگراولادی اشاره می کردند که اولین بار در مسجد آیت الله حق شناس اسم حاج آقا روح الله (امام خمینی) را شنیدیم.
وی در پایان تاکید کرد: الحمدالله با نفس و وجود دلجود آقای حق شناس در این مدرسه مسایل اخلاقی بر مسایل علمی غلبه دارد، هرچند طلاب مدرسه اهتمام جدی به تحصیل علوم دینی داشته و در المپیادهای کشوری و استانی حایز رتبه های برتر شده اند.
پایان پیام/
نظر شما