به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، حسین جودکی با بیان این خبر گفت: طرح پرونده الکترونیک ابتدا در شعب 6 و 27 به صورت پایلوت اجرا شد و پس از بررسیهای اولیه وبرطرف کردن معایب (تستزنی) از هفته گذشته فاز یک پرونده الکترونیک به صورت کامل در تمامی شعب تابعه اداره کل غرب تهران بزرگ به اجرا درآمده است.
وی در مورد ثبتنام بیمهشدگان در پرونده الکترونیک اظهار کرد: مدارک شناسایی بیمهشده شامل کارت ملی، شناسنامه و اظهارنامه اسکن شده و پس از احراز هویت، به بیمه شده شماره بیمه اختصاص پیدا می کندکه این پروسه در مورد افراد تبعی بیمهشدگان جدیدالورود نیز انجام و تمامی اسناد به ترتیب تاریخ تولید در پرونده الکترونیک بیمهشده ذخیره می شود.
مدیر کل تأمین اجتماعی غرب تهران بزرگ، صرفهجویی در وقت، کاغذ، آزادسازی هزاران متر مربع از فضای اداری در سطح شعب، امنیت بالای اسناد در مواجهه با بلایای طبیعی وحوادث ناگوار و سرعت بالای عملیات اجرایی را از مهمترین مزایای اجرای طرح پرونده الکترونیک دانست.
وی افزود: پس از بررسی و موفقیت نرمافزار پرونده الکترونیکی کلاسهای آموزشی در مقاطع کاربری برای مسئولان واحدهای نامنویسی و حسابهای انفرادی، امور فنی بیمهشدگان و کارشناسان و همچنین کلاسهای راهبردی طرح با حضور روسا، معاونان، کارکنان رسته فناوری اطلاعات شعب تابعه و با حضور دستاندرکاران اجرای طرح برگزار شد.
جودکی با اشاره به روشهای ارائه خدمات در تامین اجتماعی گفت: یکی از مهمترین مقولههای توسعهیافتگی کشورها در جهان، نحوه و میزان استفاده از فناوری است. در کشور ما پیشرفت و بهرهگیری از فناوری به صورت یکسان رشد نداشته و سازمانها، نهادها و ارگانهایی که فنآوری اطلاعات را جایگزین روشهای قبلی خود کردهاند، از دیگر سازمانها جلوتر و بهروزتر هستند.
وی افزود: روشهای سنتی پاسخگوی نیازهای جدید نیست، تغییر روش در ارائه خدمات یک نیاز اساسی در سازمان تامین اجتماعی است و باید به سمتوسویی حرکت کنیم که با تغییر روشها، زمینه ارتقا و توسعه سازمانی فراهم شود.
پایان پیام/
نظر شما