جشنواره های محلی بازتاب فرهنگی و بومی مناطق است

خبرگزاری شبستان: معاون سازمان میراث فرهنگی کشور گفت: برگزاری جشنواره های محلی می تواند مسیر معرفی و بازتاب جاذبه های گردشگری در آذربایجان غربی را که دارای منابع خوب توریستی است را هموار کنند.

به گزارش خبرنگار شبستان از ارومیه، مرتضی رحمانی موحد، معاون سازمان میراث فرهنگی کشور، شب گذشته(18شهریور)در آیین افتتاح جشنواره انگور که در دهکده ساحلی چی چست برگزار شد، با اشاره به ظرفیت های انبوه گردشگری در آذربایجان غربی، گفت: گسترش جشنواره های محلی که به بازتاب فرهنگی و بومی منطقه کمک می کند می تواند در نیل به هدف توسعه گردشگری داخلی و ایجاد ظرفیت در این حوزه مسیرهای تازه ای رابه روی صنعت گران گردشگری باز کند.


وی افزود: صنعت گردشگری امروزه منبع درآمد بسیاری از کشورهای جهان است که در صورت برنامه ریزی های شایسته در مناطق استانی نیز می تواند به یک قطب اقتصادی تبدیل شود.

 

این مسئول، با بیان اینکه در کنار توسعه و ساماندهی گردشگری داخلی دو راهبرد دیگر نیز در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در نظر داریم، تصریح کرد: جذب بیشتر گردشگران خارجی و استفاده از ظرفیت فناوری اطلاعات در زیرساخت های گردشگری کشور از جمله اهداف این سازمان است که امیدواریم در این زمینه موفق عمل کنیم.

 

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشور ادامه داد:  جشنواره انگور مسیری جدید در معرفی آذربایجان غربی به مردم کشور است و باید از همین ابتدای راه برای تبدیل کردن این جشنواره به یک نماد ملی و منطقه ای تلاش شود.

هادی بهادری، معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی نیز در این جشنواره گفت: یافته های باستان شناسی در تپه حسنلو بیانگر این است که انگور و فرآورده های آن و نیز جشن انگور با فرهنگ و تاریخ مردم استان در آمیخته است.



وی اظهار کرد: باید با برنامه ریزی های دقیق در ایام تابستان و تعطیلات نوروز زمینه های آشنایی گردشگران را با ظرفیت های استان فراهم آوریم.

 

این مسئول، آذربایجان غربی را یکی از قطب های شاخص کشاورزی در کشور عنوان کرد و گفت: می توانیم با زنده نگه داشتن آداب و رسوم 3هزار ساله مردم این منطقه در مسیر احیای صنعت گردشگری در استان به زیبایی بدرخشیم.

 

در ادامه مراسم، محمد حضرت پور، شهردار ارومیه نیز با بیان اینکه دو هزار نفر ساعت وقت برای برپایی این جشنواره زمان صرف شده افزود: ایجاد نشاط و پویایی و نیز ارتباط دادن نسل حاضر با نسل قبل و انتقال آداب و سنن گذشتگان دو هدفی است که از برپایی این جشنواره دنبال می شود.



محمد حضرت پور اظهار کرد: در بحث های اقتصادی نیز می توانیم انتظارات کاملا معقولانه ایی از صنعت گردشگری داشته باشیم که محصولی زود بازده است که می تواند به اقتصاد منطقه رونق بخشد.


گفتنی است، برگزاری جشنواره بادبادک ها و بازدید از باغات  نمونه انگور در ارومیه و برگزاری نمایشگاه عرضه محصولات به دست آمده از انگور و غذاهای مختلف سنتی تهیه شده از این محصول از  برنامه های جنبی و اجرایی در جشنواره انگور ارومیه است.
 

همچنین، این جشنواره به مدت چهار روز صبح و عصر برای بازدید عموم علاقمندان دایر است.

پایان پیام/

کد خبر 400883

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha