سبقه مذهبی مهمترین ویژگی فرهنگی و اجتماعی استان یزد است

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد از گفت: سبقه مذهبی یکی از بزرگترین و مهمترین مزیت های فرهنگی و اجتماعی استان یزد است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد، حجت الاسلام والمسلمین علی کارگر معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد امروز (18 شهریور) در جلسه کارگروه تخصصی امور فرهنگی و اجتماعی استان که در محل سالن شهید موحدین استانداری برگزار شد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 17 شهریور با اشاره به سبقه مذهبی استان گفت: این سبقه مذهبی یکی از بزرگترین و مهمترین مزیت های فرهنگی و اجتماعی استان یزد می باشد.

 

وی وجود مراکز مذهبی نظیر مساجد،حسینیه ها و تکایا و برگزاری مراسمات مذهبی در طول سال را از دیگر نقاط مثبت استان یزد در این زمینه دانست و افزود:  وچود این مراکز و مراسمات نقش بسزایی در مسائل فرهنگی و اجتماعی استان ایفا می کند.

 

کارگر با اشاره به تعدد مراکز حوزوی و علمی به عنوان یکی دیگر از نقاط قوت استان گفت: وجود این مراکز باعث شده است تا استان یزد با عناوین دارالعلم و دارالعباده در کشور شناخته شود.

 

وی تصریح کرد: وجود زمینه مناسب برای کار و اشتغال، واقع شدن استان در چهارراه مواصلاتی کشور، فعالیت خوب سازمان های مردم نهاد و... از دیگر نقاط قوت استان در زمینه های فرهنگی و اجتماعی است.

 

کارگر افزود: تمام این نقاط قوت همانگونه که می تواند در پیشرفت و توسعه استان موثر باشد در صورت بی توجهی و عدم برنامه ریزی می تواند مشکلاتی را برای استان به وجود آورد و به عنوان یک آسیب تلقی شود.

 

 وی گفت: علمی و صنعتی شدن و به دنبال آن افزایش مهاجرت ها به استان می تواند زمینه ساز بروز فرهنگ های متفاوت شود که این امر آسیب های مختلفی را به همراه دارد.

 

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد با اشاره به برگزاری مراسمات مذهبی به صورت گسترده و متداول در استان اظهار داشت: عدم توجه و نظارت مناسب بر این مراسمات می تواند زمینه ساز ایجاد تعصبات و گسترش خرافات در جامعه باشد.

 

وی افزود: افزایش سطح تحصیلات افراد جامعه و به دنبال آن افزایش سطح توقعات آنها در اشتغال از مهمترین آسیب های مربوط به تعدد مراکز حوزوی و دانشگاهی در استان است.

 

کارگر افزود: در بحث تشکل ها و سازمان ها مردم نهاد نیز  عدم حمایت و حرکت آنها به سمت برنامه های سطحی می تواند معزلاتی را در جامعه به دنبال داشته باشد.

 

وی با اشاره به گسترش روزافزون شبکه های اجتماعی در استان گفت: گسترش این شبکه ها یکی از مهمترین چالش های پیشروی حوزه  فرهنگی و اجتماعی استان است.

 

کارگربا بیان اینکه باید با برنامه ریزی و نظارت امور را به سازمان های مردم نهاد واگذار کنیم گفت: در بحث برنامه های مذهبی تجمل گرایی و توزیع نامتوازن برنامه ها در نقاط مختلف از مهمترین آسیب های این حوزه است.

 

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد با بیان اینکه باید به تولیدات فرهنگی استان توجه ویژه ای شود افزود: باید در راستای تقویت فرهنگ بومی استان محصولات و برنامه هایی تولید و در شبکه های تلویزیونی ارائه شود.

 

وی بر لزوم آگاهی بخشی به عموم مردم نسبت به شبکه های ماهواری ای و ارتباطی تاکید کرد و اظهار داشت: اگر به این حوزه توجه نشود هر روز با مشکل جدیدی را برای خانواده ها به وجود می آورد.

 

پایان پیام/

 

 

 

  

کد خبر 400669

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha