به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر رسول دیناروند در اولین همایش صنعت بخش ایران در جمع خبرنگاران گفت: بخش عمده ای از مکمل های ورزشی به صورت قاچاق در بازار عرضه می شوند و در حالی که واردات رسمی و تولیدات معتبر این مکمل ها در کشور وجود دارد اما متاسفانه شبکه قاچاق در این زمینه از بخش رسمی فعال تر است.
وی همچنین از انعقاد تفاهم نامه ای با وزارت ورزش و جوانان در خصوص عرضه مکمل های ورزشی خبر داد و گفت: در نظر داریم تفاهم نامه ای با وزارت ورزش و جوانان منعقد کنیم تا مربیان ورزشی در باشگاه ها از عرضه فرآورده های مکمل منع شوند.
وی در خصوص ناصرخسرو نیز گفت: بحث ناصرخسرو مزمن و کهنه است و اگر از راه قانونی و رسمی نیازهای واقعی را برآورده کنیم تنها عرضه محصولات قاچاق و تقلبی در ناصرخسرو صورت می گیرد که پلیس نیز می تواند به راحتی با این گروه برخورد کند.
وی همچنین با اشاره به اینکه در وزارت بهداشت داروها به صورت انحصاری توسط شرکت های پخش توزیع می شود، تصریح کرد: ساماندهی پخش تجهیزات پزشکی امسال در دستور کار قرار گرفت و وزارت بهداشت سعی می کند سایر خدمات سلامت محور از قبیل لوازم آرایشی – بهداشتی، مکمل ها و فرآورده های طبیعی و سنتی را نیز از طریق شرکت های پخش ساماندهی کند.
وی خاطرنشان کرد: در کالاهای سلامت محور وزارت بهداشت کمترین قاچاق در حوزه دارو و بیشترین قاچاق در مورد مکمل های ورزشی و محصولات آرایشی و بهداشتی صورت می گیرد.
بدهی 900 میلیاردی بیمارستان های دولتی به شرکت های پخش دارویی
دکتر دیناروند در ادامه با اشاره به بدهی بیمارستان های دولتی به شرکت های دارویی اظهار کرد: جمع بدهی بیمارستان های دولتی سال گذشته 800 میلیارد بود که الان به 900 میلیارد تومان رسیده است و علیرغم افزایش بازار دارویی تنها شاهد افزایش 10 درصدی بدهی ها هستیم.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت به صورت جدی تلاش می کند تا بدهی های بیمارستان های دولتی را جبران کند. بر همین اساس سال گذشته بخش عمده ای از بدهی ها توسط وزارت بهداشت جبران شد که دلیل اصلی آن پایین بودن تعرفه خدمات بود.
وی همچنین در خصوص کمبود برخی داروها در بیمارستان های دولتی نیز گفت: این کمبود به دلیل بدهی های معوق بیمارستان های دولتی به شرکت های پخش است و ناشی از کمبود دارو در بازار نیست.
پایان پیام/
نظر شما