به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، هاشم ولی پور، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در این جلسه، اظهار داشت: علی رغم اینکه زمینه مستعدی در رسانه های استان وجود دارد اما یک نقص بزرگ در بخش اطلاع رسانی اخبار حوزه جهاد کشاورزی وجود دارد که نشات گرفته از کم کاری مسئولان این بخش است.
وی گفت: شورای سیاست گذاری حوزه رسانه ای بخش کشاورزی خراسان جنوبی در راستای بهره گیری از پتانسیل های موجود در بخش رسانه و معرفی همکاران و بخش های مختلف حوزه کشاورزی به رسانه ها تشکیل شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ادامه داد: در همین راستا مدیران تولید، مسئولان خبرگزاری ها و افرادی که می توانند در رسانه ها برنامه ریزی و سیاست گذاری کنند در حوزه های مختلف صدا، سیما، روزنامه ها و خبرگزاری ها شناسایی و شورایی مرکب از این افراد تشکیل شده است.
وی گفت: یکی دیگر از اهداف این شورا ایجاد یک وحدت رویه و هماهنگی بیشتر بین بخشهای "اجرا، آب و کشاورزی" و "رسانه ها" برای بهره گیری از ظرفیت ها و پتانسیل هاست.
وی ادامه داد: در همین راستا تلاش می کنیم از توان و ظرفیت های رسانه ها در جهت توسعه پایدار بخش کشاورزی و سیاست های دولت در حوزه کشاورزی و آب استفاده کنیم.
ولی پور اطلاع رسانی مطلوب به مردم به ویژه بهره برداران بخش کشاورزی درخصوص آنچه که به آن نیاز دارند را یکی دیگر از اهداف شکل گیری این شورا ذکر کرد و افزود: توسعه و افزایش مشارکتهای مردمی در امر سیاست گذاری بخش کشاورزی بسیار ضروری است.
وی گفت: ایجاد و سیاست گذاری تولید خبر با محوریت برنامه های اساسی که در بخش کشاورزی وجود دارد در دو حوزه "آب و کشاورزی" یکی از اهداف مهم تشکیل شورای سیاستگذاری حوزه رسانه بخش رسانه است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه هم اکنون زمان کاشت محصولات پاییزه در استان است، از خبرنگاران خواست در حوزه کاشت محصولات؛ بازدیدهای میدانی داشته باشند و در آن بازدیدها آموزش را به کشاورزان منتقل کنند.
وی با تاکید بر اینکه رسانه ها باید از حوزه پروژه ها خارج شوند و تنها به دنبال ارائه آمار نباشند، اظهار داشت: این اخبار به کشاورزان کمک نمی کند، بلکه باید آموزش های ترویجی و اطلاع رسانی از امکانات و ظرفیت هایی که وجود دارد، به کشاورزان منتقل شود.
وی تاکید کرد: در فصل برداشت انار هستیم و در حال برنامه ریزی برای خرید انار هستیم و در صورتی که اعتبارات تامین شود؛ باید این مهم به کشاورزان منتقل شود تا مورد سوء استفاده دلالان قرار نگیرد.
ولی پور با اشاره به اینکه جهاد کشاورزی خراسان جنوبی(جهاد سازندگی قدیم) در هشت سال دفاع مقدس 4 هزار و 625 نفر نیرو به جبهه های حق علیه باطل اعزام کرد، گفت: در همین راستا 806 دستگاه کامیون با راننده از خراسان حنوبی به جبهه اعزام شدند.
وی در خصوص سرشماری بخش کشاورزی که در پنجم مهرماه برگزار می شود نیز، گفت: این سرشماری اولین سرشماری است که به صورت الکترونیک در سطح دنیا انجام می شود.
این مقام مسئول تسلط به اطلاعات در دنیای کنونی را لازمه پیشرفت دانست و افزود: اگر آمار و اطلاعات دقیقی از تولیدات نداشته باشیم، نمی توانیم برنامه ریزی دقیقی برای کشور داشته باشیم.
وی با بیان اینکه برای انجام یک برنامه ریزی صحیح نیاز به جمع آوری درست آمار داریم که نقش رسانه ها در این زمینه بسیار مهم است، یادآور شد: دادن آمار صحیح توسط کشاورزان به آمارگیران به دولت برای تنظیم بازار و توسعه و مراقبت از تولیدات و اشتغال بسیار کمک می کند.
پایان پیام/
نظر شما