به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی معاصر پدیده؛ این سمپوزیوم بین المللی عصر دیروز یکشنبه شانزدهم شهریور ماه پس از بیست و سه روز فعالیت در شهر رویایی پدیده شاندیزبا حضور هنرمندان شرکت کننده، مدعوین، هیات انتخاب، هیات داوری و جمعی از مسئولان شهر رویایی پدیده با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
براساس این گزارش؛ مراسم اختتامیه این سمپوزیوم پس از قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و پخش فیلمی کوتاه از سمپوزیوم آغاز شد.
مهندس ورودی مدیر عامل بخش ابنیه وساختمان شهر رویایی پدیده ضمن خیر مقدم به هنرمندان شرکت کننده در این سمپوزیوم و حاضرین در مراسم اختتامیه گفت: امروز پس از بیست و یک روز تلاش شبانه روزی نتیجه آثارم هنرمندان را دیدیم. امیدوارم حرکت شرکت پدیده در زمینه حمایت از هنر و هنرمند مسیر جدیدی را ایجاد کند و پس از این شاهد فعالیت های عظیمی در این زمینه باشیم تا هنر، هنرمندان به منصه ی ظهور برسد.
بهداد لاهوتی دبیر این سمپوزیوم در ادامه این مراسم بیان کرد: در حدود دو ماه و بیست روز پیش پیشنهاد برگزاری چنین سمپوزیومی به من شد و از همان روز تصمیم به برگزاری سمپوزیومی غیر متعارف گرفتم. چون معتقدم اگر قرار است کاری انجام شود باید سخت باشد زیرا ما سمپوزیوم های معمولی تاکنون داشتیم اگر قرار بود تنها با یک متریال نمایش برگزار کنیم مشکلات پیش روی ما کمتر بود.
وی ادامه داد: از حدود یک ماه پیش اقدام به دعوت هنرمندان مدعو ایرانی کردم و با آن ها توافق کردم که در این حرکت شرکت خصوصی برنده باشد تا این اتفاق در آینده نیز از سوی شرکت های خصوصی تکرار شود. بازدید کنندگان از شهر رویایی پدیده اگر بازدیدی مجددی انجام دهند متوجه تغییرات عظیمی در این شهر می شوند.
لاهوتی اجرای این طرح را برای همه شهرهای ایران واجب دانست و گفت: همه ما هنرمندان هر چند با مشقت فراوان اما موافق به انجام چنین اتفاقاتی هستیم و امروز با اتمام آثار می توان به جرات بیان کرد که نتیجه این سمپوزم شکل گیری آثار به یادماندنی و ماندگار ملی و هنری برای مملکتمان شد. امیدوارم که مسئولان و ساکنین این شهر قدر این آثار را بدانند و در آینده شاهد موزه زیبایی در شهر رویایی پدیده باشیم و اتفاقات بزرگتری در این زمینه رخ دهد.
دبیر این سمپوزیوم در ادامه جایزه ویژه ای سمپوزیوم را به خاطر سخت کوشی و جسارت در اجرای آثار به امیر معبد اهداء کرد و اظهار کرد: کار همه هنرمندان سخت بود اما این هنرمند در روز شروع کار ارتفاع کارش را دو برابر کرد و قبول کرد این کار را اجرا کند حتی اگر اثرش برای داوری آماده نشود.
در ادامه در غیاب امیر معبد لوح تقدیر و مبلغ 2000دلار از سوی جواد براتی رئیس سمپوزیوم به وی اهداء شد.
لازم به ذکر است، در ادامه این مراسم با حضور مهندس ورودی، جواد براتی و بهداد لاهوتی به همه سی و دو هنرمند شرکت کننده در این سمپوزیوم لوح تقدیر به دلیل حضور در سمپوزیوم اهداء شد.
در ادامه حسین والامنش یکی از داوارن این سمپوزیوم گفت: باعث تعجب من و دو داور دیگر این سمپوزیوم بود که در این زمان کوتاه هنرمندان همت کردند و طرح های خود را اجرا کردند. برای من به عنوان یک مجسمه ساز این کار دشوار است اما شما با آزادی و حمایتی که داشتید توانستید این طرح ها را کامل اجرا کنید. من و دو داور دیگر این سمپوزیوم با تصمیمی هماهنگ و بدون اختلاف نظر به آثار رای دادیم و از برگزارکنندگان چنین رویدادی تشکر می کنیم.
استاینون تورارینس داتیر دیگر داور این سمپوزیوم نیز بیان کرد: از مسئولان برگزار کننده این رویداد هنری تشکر می کنم و برایم جالب است که در هیات داوری هر کدام از ما از یک گوشه دنیا دعوت شدیم. ما با هماهنگی کامل انتخاب کردیم و هیچ بحثی در انتخاب ها نداشتیم. هر سه ما معتقدیم که ایده برگزاری چنین سمپوزیومی خوب است و اینکه سیاست گزارن این سمپوزیوم تصمیمی گرفتند از متریال های مختلف در آثار استفاده شود یک نقطه مثبت است. از هنرمندان نیز که در یک زمان کوتاه چنین آثار خوبی خلق کردند تشکر می کنم. بنظرم همه شما برنده هستید و انتخاب برای ما دشوار بود. امیدوارم این شروع همکاری بخش خصوصی با هنر در ایران باشد.
ندیم کرم دیگر داور این سمپوزیوم نیز گفت: دوستانم همه گفتنی ها را بیان کردند. دیدن چنین آثاری که در زمان کوتاهی اجرا شدند باعث حیرت هر سه ما بود بی شک هنرمندانی خوب با پشتیبانی مناسب توانستند چنین آثاری خلق کنند.
در ادامه این مراسم با حضور استاینون تورارینس داتیر، حسین والامنش و ندیم کرم (هیات داوری) مهندس ورودی، جواد براتی و بهداد لاهوتی با نظر هیات داوری سه جایزه (لوح تقدیر و سه هزار دلار) در بخش های مختلف به جوایز این سمپوزیوم افزوده شد و بدون در نظر گرفتن رتبه به خاطر وزن سنگین و روح سبک اثر لوح تقدیر وجایزه نقدی به رافائل الکساندر بیل هنرمند شرکت کننده از کشور آلمان، همکاری دو جانبه بین هنرمند و جامعه به محمد بهابادی و نگاه نو با حفظ اسالت به حامد رتشیان اهداء شد.
و در ادامه نفرات اول تا سوم این سمپوزیوم بین المللی به ترتیب سهند حسامیان
، رضا(سهیل) بسطامی به خاطر اثر (چمدان)، نگار نادری پور به خاطر اثر (لیگ) با اهدا تندیس سمپوزیوم، لوح تقدیر و جوایز نقدی به ترتیب دوازده هزار دلار- ده هزار دلار و هفت هزار دلار تقدیر شدند.
لازم به ذکر است؛ پس از اتمام برگزاری مراسم اختتامیه در تالار مصلی نژاد شهر مشهد تمامی حاضرین به مراسم شام دعوت شدند و در انتهای این ضیافت با حضور شجاع الدین شهابی، سعید شهلاپور و کامبیز صبری لوح تقدیر به مناسبت حضور دستیاران در این سمپوزیوم به تمامی دستیاران مجسمه سازان ،شرکت کننده در این سمپوزیوم بین المللی اهداء شد.
سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی معاصر پدیده از بیست و پنجم تا چهاردهم شهریور ماه سال 93 در شهر رویایی پدیده شاندیز برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما