به گزارش خبرگزاری شبستان، علیرضا چگینی، مدیر کل امور ایتام و زنان سرپرست خانواده و سالمندان کمیته امداد امام خمینی (ره) امروز در گردهمایی زنان مراکز استانهای این نهاد گفت: 65 درصد از مخاطبان کمیته امداد را زنان تشکیل میدهند که با نگاه اقلیمی و بومی به مسایل زنان باید بستههای حمایتی، متناسب با نیازهای آنها تغییر کند.
وی با بیان اینکه بستههای حمایتی خاص باید برای زنان سرپرست خانواده تعریف شود، افزود: بحث اساسی در کمیته امداد توانمندسازی خانوادهها با کسب عزت و کرامت انسانی و پرورش درست فرزندان است.
چگینی اظهار کرد: 600 هزار فرزند در قالب محصل، حمایتهای کمیته امداد را دریافت میکنند که از سوی دیگر نباید از سرعت بالای طلاق و آسیبهای آن در مناطق کشور غافل بود.
مدیر کل امور ایتام و زنان سرپرست خانواده این نهاد ادامه داد: رشد بالای طلاق در سراسر کشور یک مشکل اساسی است، در طی یک سال 30 هزار طلاق در تهران به ثبت رسیده است که 75 درصد از آنها به کمیته امداد مراجعه میکنند.
وی با بیان اینکه از 5/27 درصد ازدواج صورت گرفته 6/3 درصد منجر به طلاق میشود، اظهار کرد: از لحاظ طبقهبندی، زنان سرپرست خانواده به چند بخش تقسیم میشوند که زنان بدسرپرست، از کار افتادگی مردان و اعتیاد مردان خانواده از جمله آنهاست که نیازمند برنامهریزی خاص برای درمان موضعی مشکلات آنها هستیم.
چگینی تصریح کرد: محور اصلی زنان سرپرست خانواده نیازمندی در ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است که باید با توجه به کارشناسیهای مختلف در تمام حوزهها انجام شود.
وی افزود: اگر در حل مسایل اجتماعی زنان موفق نباشیم در حوزه اقتصادی نیز موفق نخواهیم شد. این موضوع در حوزه مسایل فرهنگی نیز صدق می کند. در حقیقت اگر در حوزه حل مسایل و مشکلات فرهنگی این قشر درست عمل نکنیم در حل مسایل اجتماعی آنها نیز موفق نیستیم و لنگ میزنیم.
گفتنی است، گردهمایی زنان مراکز استانهای کمیته امداد امام (ره) شنبه 31 اردیبهشت در سازمان مرکزی این کمیته برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما