به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، مرتضی روزبه شب گذشته (13 شهریور) در مراسم اختتامیه سومین دوسالانه خوشنویسی ایران که در مسجدالنبی قزوین برگزار شد، بیان کرد: همت ما بر این است که در سند توسعه برنامه پنج ساله ششم منویات مقام معظم رهبری را در همه حوزه ها از جمله حوزه فرهنگ و هنر درج کرده و در دستور کار مدیران در سطوح مختلف قرار دهیم تا برای نسل آینده این هویت با ارزش تاریخی را حفظ کنیم.
وی ادامه داد: از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز درخواست داریم دستور دهند تا در برنامه ششم در استان ها، فرمایشات رهبری در دستور کار قرار گیرد و در لای کتاب ها نماند و در واقع نگاه به منویات رهبری تشریفاتی نباشد.
استاندار قزوین با اشاره به اهمیت هنر خوشنویسی افزود: امروز سازمان نظام مهندسی یک تشکل قانونی است که کوچکترین تا بزرگترین بخش های بنا را تحت نظارت قرار می دهد و این سوال وجود دارد چرا در بخش هنری بنا این نظارت نیست.
وی عنوان کرد: اماکن دینی ما در جامعه مورد توجه هستند و چرا برای حوزه های هنری به خصوص خط، کسی وجود ندارد که آن را تائید کرده و نظارت عالیه بر این بخش صورت گیرد و سپس این هنر خط را در بنا داشته باشیم زیرا اماکن مقدس ما ماندنی هستند و قرن ها می مانند.
روزبه در خصوص خط تحریری اعلام کرد: بحث آموزش خط تحریری را باید در متن برنامه های آموزش و پرورش ببریم تا به فرهنگ تبدیل شود و این حاشیه قرار گرفتن خط زیبنده جمهوری اسلامی ایران نیست.
در ادامه نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در دهه کرامت قرار داریم و بر اساس روایات، هیچ امامزاده ای به اندازه حضرت معصومه (س) و هیچ امامی بعد از امام حسین (ع) به اندازه امام رضا (ع) سفارش به زیارت نشده است.
حجت الاسلام سید مرتضی حسینی با اشاره به توجه رهبری به مسائل فرهنگی و هنری خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ و هنر اشراف بالایی دارند و باید توصیه های ایشان مورد توجه قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما