به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه و به نقل از پايگاه خبري پليس، سردار منوچهر امان اللهي، فرمانده انتظامي استان كرمانشاه، در نشست با مشاوران و مددكاران كلانتري هاي سطح استان، گفت: خانواده از مهم ترين نهادهايي است كه در دهه هاي اخير با تغييرات و چالش هاي متفاوتي مواجه شده و اين امر بر سلامت افراد و اثرگذاري آنها بر جامعه تاثير داشته است.
وي، بابيان اين که تغيير الگوهاي ازدواج، تغيير در سنت هاي مربوط به روابط خانوادگي،بالارفتن سن ازدواج، آمادگي هاي لازم مربوط به ازدواج، نرخ روزافزون طلاق و اثرات تكنولوژي برنظام خانواده از جمله مواردي است كه در بحث روابط خانوادگي مي توان به آن پرداخت، افزود: مشاوران و مددکاران در نيروي انتظامي نيز مي توانند بر اساس مباني اسلامي و الگوهاي فرهنگي، فعاليت هايي منسجم و علمي را برنامه ريزي كنند و با محوريت آموزشي و پژوهشي، به دنبال رفع اين معضلات و ارتقاء بهداشت رواني افراد و تقويت خانواده باشند.
رييس پليس استان کرمانشاه، تصریح کرد: ما نگاه ويژه اي به همسو نمودن مردم و ساماندهي کارکردهاي شهروندان در ارگان هاي مختلف داريم و به همين منظور در سال هاي اخير، مشارکت اجتماعي و جامعه محوري را از ارکان فعاليت خود دانسته و در اين مسير تلاش کرده ايم.
وی، افزود: با راه اندازي واحدهاي مختلف به ويژه واحد مشاوره و مددکاري در كلانتري ها مردم باور کرده اند که پليس خدمتگزار آنها بوده و خواستار حل مشکلات آنهاست و با اين باورها احساس امنيت و آرامش در بين مردم روز به روز در حال افزايش است.
سردار امان اللهی، بر اهميت ايجاد واحدهاي مددکاري در کلانتري ها براي راهنمايي مراجعان تاکيد کرد و گفت: مشاوران در کلانتري ها با انجام راهنمايي لازم ، بار پرونده هاي قضايي را به حداقل رسانده و موجب کارآمدي نقش پليس در بين مردم شده اند.
وی، ابراز کرد: مددكاران با استفاده از استعداد و توان ساير سازمانهايي كه فعاليت آنان همسو با فعاليت مددكاران انتظامي است نقش بي بديل خود را در ارتقاء فرهنگ اخلاقيات و انسانيت ارائه كنند.
این مقام انتظامی در پايان با اشاره به عزم جدي انتظامي استان براي استفاده از تکنولوژي روز، خاطرنشان کرد: پليس حضور موفقي در جامعه داشته و دارد و افزايش پرونده هاي منجر به صلح و سازش مي تواند دستاوردي ارزشمند براي انتظامي استان باشد.
پایان پیام/
نظر شما