معجزه مدیریت جامعه را آباد می سازد

خبرگزاری شبستان: مشاور عالی مقام معظم رهبری با بیان اینکه امروز ضروری‌ترین نیاز کشور مدیریت است، گفت: معجزه مدیریت جامعه را آباد می سازد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، غلامعلی حداد عادل، مشاور عالی مقام معظم رهبری صبح امروز(12 شهریور) در آئین افتتاحیه همایش مدیریت اسلامی در فرهنگ رضوی با اشاره به اینکه در حال حاضر تداومی بین مدیریت اسلامی و مدیریت رضوی نیست، اظهار داشت: مدیران ولایی در نظام جمهوری اسلامی باید با الگوگیری از سیره ائمه اطهار(علیهم السلام) خدمتگزاری کند.


وی افزود: ایمان و تقوا مهمترین شرط برای یک مدیر است چرا که اگر انسان ایمان و تقوی نداشته باشد ولی دارای هزاران حسن دیگر و ویژگی‌های پسندیده باشد شایسته مدیریت در جامعه اسلامی نخواهد بود.


حدادعادل تصریح کرد: یک مدیر در حوزه مدیریت باید تخصص داشته باشد، مدین باید این طور باشد که از هر اموری اطلاع داشته باشد و آگاهی تنها نسبت به رشته تخصص خود را نداشته باشد بلکه باید مطالبی فراتر از تخصص خود را بداند و کسی که می‌خواهد در رشته مدیریت به خصوص دستگاهی فعالیت کند باید از تاریخ گذشته کشور اطلاع داشته باشد تا با الگوگیری از اتفاقات تاریخ، در راستای مدیریت خود، نقاط ضعف را برطرف و نقاط قوت را ارتقاء دهد.


مشاور عالی مقام معظم رهبری با بیان اینکه ثبات مدیریت در کشور شاخصه اصلی پیشرفت آن جامعه است، گفت: معجزه مدیریت جامعه را آباد می سازد.


وی با اشاره به اینکه امسال توسط رهبر معظم انقلاب سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده است، گفت: یکی از ویژگی های مدیریت جهادی پرکاری مدیران است و مدیران باید در انجام وظیفه سر از پا نشناخته و برای توسعه کشور کار کنند.


حداد عادل افزود: یکی از ویژگی‌های مدیران که اهمیت بالایی در حیطه کاری آنها دارد این است که صاحب قدرت برقراری روابط عمومی باشد چرا که تجزیه و تحلیلی که در رفتار خود انجام می‌دهد باعث می شود در برخورد با مخاطبین عدالت را رعایت کند.


رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان اینکه زندگی حضرت علی(علیه السلام) سراسر علم و ادبیات برای جوامع بشری بود به طوری که ایشان امیر بیان بودند، تصریح کرد: یک مدیر باید با مقوله هنر و تاریخ آشنا باشد و تصوری از هنر را در کارهای خود ارجاع دهد که به ارتقاع سطح پیشرفتی کشور کمک کند.


وی با اشاره به جابجایی‌های مستمر مدیران کشور، تصریح کرد: در کشورهای خارجی‌ دیده‌ایم که وزیر آموزش و پرورش جدید وزیر قبلی را مشاور خود کرده است با همین دیدگاه، اینکه در نهادها عنوان می‌شود ما به یکدیگر اعتماد داریم و همدیگر را برادر خطاب می‌کنیم، چطور در عمل یادمان می‌رود و چرا باید مشکلات مدیریتی کشور را مثل توپ فوتبال به جناح‌های دیگر پاس بدهیم و لذا نگاه با چشم سوء‌ظن، در دولت از سوی دولتمردان، به مدیران قبلی بسیار بد است.


مشاور عالی مقام معظم رهبری با بیان اینکه امروز ضروری‌ترین نیاز کشور مدیریت است، افزود: وجود سرمایه‌های زیادی نظیر نفت، دریا، جمعیت و جوانان نخبه  باعث رشد کشور نمی شود چرا که اگر کشوری دارای معیارهای بزرگ و اساسی باشد اما مدیریت نداشته باشد هیچگاه موفق نخواهد بود.


وی با تاکید به توسعه آموزش و تعلیم و تربیت در کشور با رویکرد پرورش و تربیت بچه ها از دوران دبستان برای مدیریت صحیح آیند، گفت: مدیران باید برای گسترش فرهنگ تعلیم و تربیت در جامعه از فعالیت‌های مستمر و پایدار الگوبرداری کنند و با بهره گیری از سیره حضرت رضا (علیه السلام ) راهکار های موفقیت را بدست بیاورند.


مشاور عالی مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه امروزه مسئله محیط زیست امری است که هر مدیری باید به آن توجه کند چرا که خیلی از تصمیم‌هایی که ما در کشور می‌گیریم برای محیط زیست اثر تخریبی ماندگار دارد، تصریح کرد: یکی از شاخص‌های مدیریت کلان توجه به محیط زیست است.


وی افزود: برخی از مدیران در دوران مدیریتشان تصمیم به ساختمان‌سازی در عرصه شهرها می‌کنند که بعد از20 سال متوجه خطای خود می‌شوند که زیست‌بوم طبیعت را زیر سوال می‌برند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در کشور ما عقب‌ماندگی‌های زیادی انباشته شده است که باید با درایت و الگوبردای از سایر مدیریت‌های مدیران در اقصی‌نقاط جهان آنها را جبران کنیم، گفت: هر کسی در جامعه ظرفیت یک کاری را دارد که باید با مدیریت صحیح، کارها به متخصصین داده شود.


پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 399087

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha