حجت الاسلام علی سعیدی، امام جمعه شهر دندی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان اظهار کرد: مساجد یکی از محوری ترین مراکز فرهنگی جهان اسلام هستند که از دیرباز کارکردهای فراوانی داشته و دارند.
وی با اشاره به اینکه مساجد از گذشته به عنوان کانون های ترویج دین، فرهنگ، اقتصاد و مسائل دیگر مورد استفاده قرار می گرفتند، ادامه داد: رسول گرامی اسلام علاوه بر عبادت در مساجد، مشورت در امورات مختلف اقتصادی، فرهنگی، نظامی و تصمیم گیری های مهم را نیز با یاران خود در مساجد انجام می دادند.
حجت الاسلام سعیدی با اشاره به اینکه متاسفانه در حال حاضر از مساجد تنها برای نمازخواندن و اجرای برنامه های عزاداری و سوگواری استفاده می شود، خاطرنشان کرد: مسئولان باید دیدگاه خود را نسبت به مساجد عوض کنند و فعالیت ها را به طور متمرکز در مساجد برگزار کنند.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه باید مدیریت و روحانیون فعال در مساجد خود را با مسائل روز و جوانان پیوند دهند، افزود: متاسفانه برخی افراد تصور می کنند با استفاده از امکانات مساجد، این امکانات از بین می رود، در حالی که مساجد برای تبلیغ دین اسلام مجهز شده است.
حجت السلام سعیدی به بودجه های اختصاص یافته در بخش های مختلف اشاره کرد و یادآور شد: متاسفانه فعالیت های فرهنگی بودجه کمتری را به خود اختصاص داده است.
امام جمعه شهر دندی افزود: در گذشته آموزش حول محور مساجد بود، از اینرو حوزه های علمیه در کنار مساجد بنا می شد و امروزه نیز مسئولان باید این مساله را در اولویت قرار دهند.
وی به نقش مساجد در هشت سال دفاع مقدس نیز اشاره کرد و یادآور شد: مساجد باید مدیر روحانی خوبی داشته باشد تا بتواند با جوانان ارتباط برقرار کند.
این مقام مسئول معماری، امکانات، هیات امنا و روحانی خوب را از ویژگی های جذب جوانان به مساجد عنوان کرد و گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد یکی از دستگاه هایی است که اقدامات در خور توجهی برای جذب جوانان به مساجد انجام داده است.
پایان پیام/
نظر شما