بیرون کردن فقر و بیکاری و... از کشور کمتر از بیرون کردن شاه و صدام نیست

خبرگزاری شبستان: رییس کمیسیون چشم انداز و امور نخبگان مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: بیرون کردن فقر، بیکاری، تورم و عقب ماندگی از کشور کمتر از بیرون کردن شاه و صدام نیست و باید مانند همان سال ها همه امکانات را در این راستا بسیج کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، محمدابراهیم مداحی، رییس کمیسیون چشم انداز و امور نخبگان مجمع تشخیص مصلحت نظام، امروز(12شهریور) در کارگاه آموزشی اقتصاد مقاومتی که با حضور رییس کمیسیون بودجه مجلس توسط استانداری کرمان برگزار شد؛ گفت: کارگاه اقتصاد مقاومتی در همه استان ها در نظر گرفته شده تا به یک برداشت مشترک برسیم و مدل های خوب را از استان ها گرفته و مدل توسعه ای در بیاوریم و هدف از همایش ها، مستندسازی اقتصاد مقاومتی با برش استان ها و تعریف سهم و نقش استان ها است.

 

مداحی با ذکر این نکته که الزامات اقتصاد مقاومتی، اقدام قوای کشور نسبت به اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی است؛ تأکید کرد: چشم انداز کشور می خواهد جامعه هم گرا را محقق کند تا همه در یک مسیر گام برداند؛ بر قدرت جامعه متحد و آینده بهتر تاکید دارد و پیامدهای مثبت را مطرح می کند.

بیرون کردن فقر و بیکاری و... از کشور کمتر از بیرون کردن شاه و صدام نیست


وی با بیان اینکه امکانات و برخورداری ها در مناطق جهان یکسان نیست اما جمهوری اسلامی تنها کشور متصل کننده دو لایه انرژی جهان به یکدیگر و از نظر نفت و گاز رتبه اول جهان را دارد؛ افزود: بیرون کردن فقر، بیکاری، تورم و عقب ماندگی از کشور کمتر از بیرون کردن شاه و صدام نیست و باید مانند همان سال ها همه امکانات را در این راستا بسیج کنیم.

مداحی با اشاره به اینکه برای رسیدن به چشم انداز باید نرخ بیکاری کشور 4 درصد و تورم 3 تا 5 درصد باشد؛ گفت: همچنین میزان درآمد مالیاتی دولت باید 14 درصد باشد که در حال حاضر 7.22 درصد است و هم اکنون 40 درصد اقتصاد ما مالیات نمی دهد.

دستاوردهای کشور را باید در اقتصاد توسعه یافته حفظ کرد

وی با افزودن اینکه یکی از مسائل مهم در چشم انداز، اقتصاد دانش بنیان است که در تولید، 85 درصد دانش و فناوری به کار برده شود؛ خاطرنشان کرد: به هر قیمتی اقتصاد توسعه یافته نمی خواهیم و باید در این زمینه دستاوردهای کشور حفظ شود و پیشرفت کشور تداوم داشته باشد.

 

محمدتقی آذرشب، رییس کمیسیون آموزش چشم انداز و سیاست های کلان نظام هم در این کارگاه گفت: هماهنگی دستگاه ها، نظارت در همه سطوح، عزم راسخ مسولان سه قوا به ویژه قوه مجریه و ... از انتظارات کلان مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی است.

اقدامات اجرایی دولت در اقتصاد مقاومتی


وی افزود: تنظیم بازار، کنترل و ارزشیابی، حمایت مجزا از مصرف کننده و تامین اجتماعی، نظارت بر عملکرد بازار و قیمت ها، بروزرسانی قدرت خرید مستضعفان و حقوق ثابت بگیران و ... از جمله اقدامات اجرایی دولت در اقتصاد مقاومتی است.


آذرشب ادامه داد: رصد برنامه تحریم و افزایش هزینه برای دشمن، مدیریت مخاطرات اقتصادی، شناسایی و به کارگیری ظرفیت های علمی، فنی و اقتصادی، توجه به مبادی نظام های تولید ثروت در آینده از جمله راهبردهای آینده نگری در اقتصاد مقاومتی است.

راهبردهای مقاوم کردن اقتصاد کشور
 

وی افزود: ارتقای رقابت پذیری، اصلاح و تقویت همه جانبه نظام مالی کشور، اصلاح ساختار مالیاتی، ایجاد انضباط مالی، کاهش وابستگی اقتصاد ملی، جهت دهی واردات به سمت دانش فنی، خطوط تولید و ماشین آلات از راهبردهای مقاوم کردن اقتصاد کشور است.

 

رییس کمیته پیگیری و ارزیابی تحقق چشم انداز و سیاست کلان نظام هم در این کارگاه سخنانی بیان کرد.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 398830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha