تربیت دانش آموزان باید منطبق بر ارزش های اسلامی باشد

خبرگزاری شبستان: وزیر آموزش و پرورش، گفت: تربیت دانش آموزان باید به لحاظ اخلاقی منطبق بر ارزش های اسلامی بوده و این مهم مورد تاکید در فسلفه تعلیم و تربیت اسلامی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، علی اصغر فانی، صبح امروز (11 شهریور) در مراسم افتتاحیه پانزدهمین کنفرانس آموزش فیزیک ایران و پنجمین کنفرانس فیزیک و آزمایشگاه در مجتمع امام خمینی(ره) سنندج، اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش 6 ساحت در نظام تعلیم و تربیت که در سند تحول نظام آموزشی هم آورده شده است را دنبال می کند.

 

وی، نخستین ساحت را ساحت تربیت اخلاقی و عبادی خواند و تصریح کرد: در این ساحت تاکید شده است که تربیت دانش آموزان  باید به لحاظ اعتقادی و اخلاقی منطبق بر ارزش های اسلامی باشد.

 

فانی، ابراز کرد: در ساحت تربیت علمی و فناورانه، همه دانش آموزان باید با دستاوردهای علمی و تکنولوژی های روز دنیا آشنایی پیدا کنند.

 

وزیر آموزش و پرورش، افزود: در ساحت زیبا شناختی و هنری نیز دانش آموزان در مدارس باید برای عدم برخورد یکسان با پدیده های موجود در طبیعت نیاز به تربیت هنری دارند.

 

وی، یادآور شد: از دیگر ساحت های فلسفه تعلیم و تربیت ساحت اقتصادی و حرفه ای است که بر مبنای آن دانش آموزان باید در مدرسه حرفه ای را برای آینده بیاموزند تا بتوانند در اتقصاد کشور تاثیرگذار باشند.

 

فانی، بر پرداختن به تمامی این 6 ساحت تاکید کرد و افزود: اگر تنها به یک ساحت توجه شود قطعا شاهد تربیت نیروی انسانی تک بعدی خواهیم بود لذا تمامی ساحت ها، باید دنبال شود.

 

وی، با بیان اینکه جمعیت کنونی دانش آموزان کشور 12 و نیم میلیون نفر است، اظهار کرد: در دهه 60 حدود 19 میلیون نفر دانش آموز در کشور داشتیم و تنها به پوشش تحصیلی این افراد مدنظر بود و چاره ای بیش از این هم نبود.

 

وزیر آموزش و پرورش، ابراز کرد: راهبرد و استراتژی کنونی آموزش و پرورش در دولت یازدهم ارتقای کیفیت در آموزش و پرورش است.

 

فانی، گفت: با روی کارآمدن دولت تدبیر و امید گروهی به منظور احصای مسائل و مشکلات موجود در حوزه آموزش و پرورش در وزارتخانه تشکیل شد و در نهایت حدود 750 مسئله شناسایی شد.

 

وی، بیان کرد: بعد از شناسایی مسائل اقدام به اولویت گذاری آنها شد و آنگاه از میان این مسائل پنج سیاست اصلی در آموزش و پرورش تدوین شد که به صورت ویژه به آن ها پرداخته شود.

 

فانی، یادآور شد: این سیاست ها، شامل ساماندهی و بهسازی منابع انسانی، توسعه مشارکت در آموزش و پرورش،ارتقای مدیریت آموزشگاهی، بودجه ریزی عملیاتی و تمرکز زدایی در آموزش و پرورش است.

 

وزیر آموزش و پرورش، تصریح کرد: مسائل اصلی باید همواره مدنظر قرار گیرد و به آن پرداخته شود چون که حل مسائل و مشکلات اصلی بدون شک موجب برطرف شدن مسائل جزئی هم می شود.

 

فانی، در پایان خاطرنشان کرد: سرمایه انسانی همواره در تمامی جوامع عامل اصلی توسعه پایدار است که با توجه به اینکه زیرساخت این سرمایه در آموزش و پرورش تربیت می شود باید به این حوزه توجه اساسی صورت گیرد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 398771

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha