توسعه اردوهای دانش آموزی با محوریت سازمان دانش آموزی

خبرگزاری شبستان:معاون پرورشی فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت:اردو یک فرصت تربیتی جذاب و اثر گذار است که باید به صورت برنامه ریزی شده و تشکیلاتی برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حمید رضا کفاش معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش  در جمع مربیان منتخب پیشتازان سراسر کشور گفت:اردو محفلی برای انتقال مفاهیم و آموزش مهارت های اجتماعی است نه صرفا محلی برای تفریح.
 
وی افزود: سازمان دانش آموزی به عنوان بازوی پرتوان نظام پرورشی کشور توان اجرا و توسعه اردوهای دانش آموزی را دارد.
 
رئیس سازمان دانش آموزی ادامه داد: اردوگاه ها سرمایه ملی است که با هزینه بیت المال ساخته شده و تجهیز و نگهداری می­شود لذا هرگز نباید خالی از دانش آموز و مربی باشد. باید طوری برنامه ریزی کنیم که دانش آموزان دائما در این فضاهای تربیتی حضور داشته باشند.
 
وی ادامه داد:یکی از سیاست های وزیر آموزش و پرورش تقویت و توسعه سازمان دانش آموزی است. این سازمان به عنوان یک ظرفیت بزرگ در اختیار نظام تعلیم و تربیت است که باید به طور شایسته از آن استفاده کرد تا نشاط به حوزه دانش آموزی بازگردد.
 
معاون وزیر آموزش و پرورش افزود:  تا می­ توانید کار را به دانش آموزان واگذار کنید. یکی از اصلی ترین سیاست های وزیر آموزش و پرورش توسعه مشارکت در همه زمینه ها است .در این خصوص توسعه مشارکت دانش آموزان و واگذاری امور به آنان امری ضروری و اجتناب   نا­پذیر است.
 
گروه های تشکیلاتی سازمان دانش آموزی باید توسط دانش آموزان اداره شوند. مربیان عزیز باید نقش راهبری و نظارت عالیه را داشته باشند.  مدرسه باید با مشارکت دانش آموزان اداره شود و حتی اگر کار ها را با مطلوبیت کمتری انجام دهند مهم نیست ، هدف تربیت اجتماعی آنان است.
کفاش اضافه کرد: بسیج دانش آموزی ، انجمن اسلامی ، هلال احمر و پیشتازان و فرزانگان سازمان دانش آموزی چهار تشکل فراگیر و قانونی جمهوری اسلامی هستند و حمایت و هماهنگی آنان از سیاست های وزارت آموزش و پرورش است. تعدد تشکل های      دانش­آموزی یک فرصت و امتیاز استثنایی است. دانش آموزان از این تعدد تشکل ها استقبال کرده اند و هیچ دانش آموزی نباید خارج از چتر تربیتی تشکل ها باشد. از این رو حتی اگر تشکل های قانونی دیگری هم ایجاد شود اشکالی را بوجود نمی­آورد. وجود تفاوت در بین انسان ها از عظمت خلقت است که برای رشد و بالندگی جامعه بشری مفید و ضروری است اگر فکر تشکیلاتی تربیتی داشته باشیم از تعدد تشکل ها استقبال می­کنیم و آن را تهدید نمی­دانیم.
دکتر کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان داشت: تمامی مربیان پیشتازان و فرزانگان باید با مطالعه دقیق سند تحول بنیادین که قانون نظام تعلیم و تربیت است برنامه ها و فعالیت های خود را با  الهام از آن طراحی و اجرا نمایند. موارد متعدد و قابل ملاحظه ای در بین راهکارهای سند تحول وجود دارد که می­تواند چراغ راه روشنی برای فعالیت های سازمان دانش آموزی باشد .
رئیس سازمان دانش آموزی در پایان خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش را بدون مشارکت دانش آموزان، معلمان و مربیان و اولیاء  نمی توان ادراه کرد پس باید همه به سمتی حرکت کنیم که مشارکت در نظام تعلیم و تربیت افزایش یابد تا بتوانیم این بار سنگین را به سلامت به مقصد برسانیم.
پایان پیام/

 

کد خبر 398687

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha