استان ایلام در مقطع کنونی پیشانی صادرات کشور است

خبرگزاری شبستان: رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: استان ایلام در مقطع کنونی به عنوان پیشانی صادرات به کشور عراق مطرح است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام و به نقل از روابط عمومی استانداری این استان، غلامحسین شافعی در دیدار با استاندار ایلام، اظهار کرد: اتاق بازرگانی ایلام مجموعه ای بی حاشیه، منسجم و هماهنگ است که در بسیاری از تصمیم گیری های اتاق ایران از تدابیر مدبرانه مسوولان این استان استفاده می شود.

 

وی، افزود: اتاق بازرگانی استان به سبب این که ویترین فعالیت های اقتصادی است شایسته توجه بیشتری بوده و در این راه نیازمند امکانات و ساختمان های مجهزتری هستند.

 

وی، با اشاره به اهمیت جایگاه استان در منطقه، تصریح کرد: بخش بزرگی از مبادلات اقتصادی با عراق در اتاق استان ایلام انجام می شود و می طلبد در این زمینه با نگاهی فراتر از استان به ایلام نگریسته شود که در این راستا حمایت دولت نیز ضروری است.

 

رییس اتاق بازرگانی ایران، با اشاره به اینکه استان های مرزی به عنوان پیشانی اتاق ایران شایسته توجه بیشتری بوده و در این راه نیازمند امکانات و ساختمان های مجهزتری هستند، گفت: برای نتیجه گیری مناسب باید فضای آرامش را در سازمان حاکم کرد تا عملکرد مطلوب حاصل شود.

 

شافعی، با بیان اینکه استان ایلام از ظرفیت و استعداد لازم برای جذب سرمایه گذاران و تبدیل شدن به قطب صادراتی کشور برخوردار است، افزود: افق های روشن و امیدوار کننده ای پیش روی تجار و بازرگانان قرار دارد که امیدواریم با تداوم حرکت موجود و اصلاح رویه های نامناسب شاهد تحول در این بخش باشیم.

 

وی، با اشاره اینکه بدون شک تحقق این امر با کمک به اجرای برنامه های دولت میسر است، تصریح کرد: یک واحد درمانی در مناطق زلزله زده استان ایلام از سوی اتاق بازرگانی ایران تاسیس می شود.

 

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایلام نیز در این نشست، گفت: خوشبختانه مرز بین المللی مهران برای انجام رویه های صادارتی فعال است و روزانه بیش از دو هزار کامیون باری به کشور عراق تردد می کنند.

 

شعبان فروتن، افزود: متاسفانه بانک ها فشار زیادی را به تولیدکنندگان وارد کرده و این قضیه تا جایی رسیده که بانک ها به دید یک بدهکار به تولیدکنندگان نگاه می کنند.

 

وی، ابراز کرد: پرداخت بهره های بانکی رایج برای فعالان بخش تولید در استان قابل انجام نبوده و روحیه یاس و ناامیدی را در فضای تولید ایجاد کرده است.

 

رییس اتاق بازرگانی ایلام، یادآور شد: بهره های سنگین و عدم همکاری بانک ها نسبت به تحریم ها تاثیر منفی بیشتری بر رکود تولید و تجارت در استان دارد.

 

فروتن، گفت: بدون شک با این وضعیت نمی توان تولید را ارتقاء داد و اگر در این زمینه کمکی به صنعت استان نشود وضعیت مثبتی در پیش نخواهد بود.

 

وی، خاطرنشان کرد: می توان از ظرفیت همه بخش های مختلف چون نفت، گاز، و گردشگری نهایت استفاده را به عمل آورد که علاوه بر سرمایه گذاری در استان ایجاد اشتغال را نیز در پی خواهد داشت.

 

پایان پیام/

 

 

 

 

 

کد خبر 397910

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha