به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، خلیل خلیلی امروز (8 شهریور) در جلسه مشترک معاون علمی فناوری رئیس جمهور با هیات رئیسه دانشگاه بیرجند و دانشگاه صنعتی اظهار داشت: این دانشگاه 38 سال سابقه آموزش و پژوهش دارد و قطب دانشگاهی شرق کشور محسوب می شود.
وی با اشاره به اینکه 92 کدرشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی در این دانشگاه وجود دارد، افزود: دانشگاه بیرجند هم اکنون دارای 11 دانشکده، 3 آموزشکده، 350 عضو هیات علمی، 11 هزار دانشجوی کارشناسی، 2500 دانشجوی رشته ارشد و 300 دانشجوی دکتر است.
رئیس دانشگاه بیرجند وسعت دانشکده های اقماری این استان را 889 هکتار با زیربنای 143 هزار و 872 متر مربع ذکر کرد و ادامه داد: خراسان جنوبی منبع غنی از نیروی انسانی است و نیروی انسانی، تجهیزات و سرمایه از محورهای توسعه استان محسوب می شوند.
وی با اشاره به اثرات پردیس دانشگاه بیرجند در استان گفت: پیدایش دانشگاه های علوم پزشکی، آزاد، پیام نور، علمی کاربردی، فرهنگیان به دلیل وجود دانشگاه مادر "بیرجند" در استان بوده است.
وی با بیان اینکه خراسان جنوبی و مرکز آن ماهیت دانشگاهی و دانشجویی یافته است، اظهار داشت: شاخص دانشجو به شهروند در بیرجند یک به پنج است.
خلیلی درخصوص اقداماتی که در 5 ماه اخیر در دانشگاه بیرجند انجام شده گفت: افزایش بودجه پژوهشی و فناوری اطلاعات به ترتیب به میزان 13 و 2 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
وی یکی دیگر از اقدامات انجام شده توسط این نهاد را تدوین ضوابط اجرای کنفرانس ها، سفرهای علمی و روابط بین الملل ذکر کرد و افزود: اجرای آزمایشی و بررسی طرح های مبتنی بر فناوری اطلاعات و گسترش روابط بین الملل از دیگر اقدامات انجام شده در 5 ماه اخیر بوده است.
وی تاکید کرد: متعقدیم در هر کاری باید فرهنگ ترویج شود چرا که متاسفانه در دانشگاه افرادی وجود دارند که جرات انجام کارهای فناوری نوین را ندارند و باید در این خصوص کاری انجام شود.
رئیس دانشگاه بیرجند اظهار داشت: دانشگاه علاوه بر کارهای تئوری، در کارهای فناوری به صورت عملی نیز وارد شود.
پایان پیام/
نظر شما