به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان های قزوین، حسن نورمحمدی در نشست تخصصی توسعه و ترویج فرهنگ نماز بیان کرد: نماز سد محكمی در برابر انحرافات و آسیب های درونی و بیرونی است، نماز خودسازی است و اهمیت آن به قدری مهم است که قرآن بعد از ایمان آن را متذکر شده است .
وی اهمیت نماز را برای اجتماعی شدن مددجویان بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: نماز مهمترین فریضه دینی است که در فرآیند اصلاح و اجتماعی شدن، تغییر نگرش و رفتارها اثرگذار است و اگر بتوانیم نماز را به عنوان یک هنجار مذهبی در رفتار و کردار مددجویان درون سازی کنیم، گامی مؤثر برای تربیت دینی آنها برداشته ایم.
معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان های استان قزوین تأكید كرد: توجه دادن مددجویان به نماز، انس آنها با خداوند متعال را در پی خواهد داشت و در این صورت بسیاری از فشارهای روانی آنها را به آرامش مبدل می سازد.
وی توضیح داد: نماز به ویژه نماز جماعت باید اصلی ترین جایگاه را در برنامه های فرهنگی و تربیتی زندان ها داشته باشد و اقامه نماز موجب افزایش قابلیت های معنوی انسان و ترک نماز و غافل شدن از یاد خدا موجب احساس بی هویتی و افتادن در ورطه گمراهی می شود.
نورمحمدی ضمن تقدیر از جدیت در برنامه های آموزشی نماز زندان های استان گفت: با ورود به زندان ها، احساس آرامش و نشاط در بین مددجویان مشهود است و فعالیت های دینی به ویژه اقدامات مربوط به توسعه فرهنگ نماز در رفتار مددجویان ملموس است.
وی خاطر نشان کرد: وجود انگیزه در ارائه آموزش نماز دارای اهمیت است و لازم است بیش از هرچیز با ایجاد جاذبه های انگیزشی برای مددجویان زمینه های لازم را فراهم ساخت تا همراه آموزش به نتایج مطلوب تربیتی دست یابیم.
در ادامه رئیس اداره فرهنگی و تربیتی زندان های استان قزوین اظهار کرد: عدم آگاهی و بینش کافی از فریضه نماز و درک پایین نسبت به تاثیر آن، نداشتن انگیزه و هدف در اقامه و برپایی آن ازجمله عواملی است که انسان را از این فرضیه الهی دور نگه می دارد و برای پرهیز و پیشگیری از بی توجه بودن یا کم توجهی به نماز باید فضایی در زندان ها حاکم باشد كه روحیه معنوی مددجویان افزایش یابد.
محمد رضا ابراهیمی خاطر نشان کرد: باورهای دینی و تقویت روحیات مذهبی مهمترین برنامه در حوزه فرهنگی وتربیتی است واین مهم توسط 14 نفر از روحانیون معظم در زندان های استان اجرامی گردد.
پایان پیام/
نظر شما