حجت الاسلام والمسلمین علی اصغر زنگانه، مشاور امور فرهنگی و اجنماعی استاندار گلستان، امروز (30 مرداد) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در علی آباد کتول، با گرامیداشت روز جهانی مساجد گفت: عبادت و راز و نیاز با خداوند بزرگ و بلند مرتبه، نیاز واقعى و فطرى هر انسان و مکمّل و مقوم شخصیت اوست.
وی افزود: اگرچه عبادت و راز و نیاز با خدای متعال، در هر مکانى این نیاز روحى را به طور نسبى تأمین مى کند، اما این نیاز در مسجد و عبادتگاه بهتر و کامل تر تأمین مى شود و بر این پایه، انسان بر اساس فطرت خویش، مسجد را دوست دارد و بدان عشق مى ورزد.
حجت الاسلام زنگانه خاطر نشان کرد: معصومان(علیهم السلام) در سخنان گوهربارشان، مسجد را آشیانه و پناهگاه مؤمن دانسته اند، پناهگاهى که انسان در آن از دغدغه و اضطراب فاصله مى گیرد و به آرامش و سکون دست مى یابد.
مشاور استاندار گلستان همچنین اظهار داشت: امام صادق(علیه السلام) به مسلمانان سفارش کرده است که هنگام رویارویى با مشکلات و اندوه هاى دنیوى، به نماز و مسجد پناه ببرند، بر این اساس، از یک نگاه، جنبه هاى عبادى مسجد را مى توان در شمار نقش تربیتى آن نیز به شمار آورد.
وی همچنین یادآور شد: مسجد با ایجاد آشنایى و پیوند میان مؤمن با نخبگان و صالحان جامعه، بسترى مناسب براى پرورش و تربیت روحى، اجتماعى وى فراهم مى کند.
حجت الاسلام زنگانه تاکید کرد: مسجد مکان مقدسی است برای مومنان تا با بهره گیری از فضای معنوی آن غبار دلها را بزدایند و در این حریم امن الهی بتوانند با خالق خود خلوت کنند و از سیاهی ها و گمراهی ها فاصله بگیرند.
وی همچنین متذکر شد: امروز با هجمه های تبلیغاتی استکبار جهانی، روی آوردن نسل جوان ما به مساجد، باعث نا امیدی دشمنان است، چرا که با حضور در مساجد فرهنگ غنی و اصیل ایرانی و اسلامی به خوبی حفظ خواهد شد.
حجت الاسلام زنگانه با بیان اینکه مسجد با فراخوانى پیوسته مسلمانان به جمع، روح جمع گرایى، انعطاف و نظم پذیرى را در آنان تقویت مى کند، اذعان داشت: مسجد معمولاً علاوه برجایگاه عبادت و رازو نیاز با خداوند، مکانی برای طرح مشکلات و مباحث اجتماعى است و به طور طبیعى، با حضور در چنین مکانى روح تعهد و دردمندى در فرد ایجاد مى شود.
مشاور فرهنگی و اجتماعی استاندار گلستان با بیان اینکه مسجد جایگاه بس رفیعی دارد که سخن های ناگفته در مورد آن بسیار است، افزود: لازم است با تبیین جایگاه ارزشمند و نقش مهم مساجد در جامعه به جوانان و نسل جوان بیاموزیم که برای رسیدن به سعادت و کمال و دوری از هرگونه خطا و لغزش احتمالی، بهترین راه ممکن، پناه بردن به مساجد و انس گرفتن و دوستی با مساجد است.
پایان پیام/
نظر شما