به گزارش خبرگزاری شبستان، کریستین اولانباچر،استاد دانشگاه و رییس موسسه آموزشی – دینی دانشگاه استرارزبورگ در یک کنفرانس با موضوع « جوانان و اعتقاداتشان » در حضور والدین جوانان خاطر نشان کرد: در حالیکه جوانان در محدوده ای کنترل شده برای عدم آشنایی با دین محصور هستند خانواده ها موظفند روحیه آنها را درک کنند و در خصوص مسائل دینی بهترین مشاور برای آنها باشند.
در این کنفرانس گروهی از محققان دانشگاهی در این باره به سئوالات والدین پاسخ دادند و اینگونه استنباط کردند که جوانان در میان تنش ها، ناآرامی ها و تبلیغات منفی جویای یافتن شخصیت و هویت دینی هستند و خانواده ها باید به عنوان مرجع پشتوانه محکمی برای آنها به شمار آیند.
در این راستا رسانه ها می توانند نقش به سزایی در سمت و سو بخشیدن به افکار اعتقادی جوانان داشته باشند در حالیکه آنها نیز متاسفانه با ارائه تبلیغات منفی جوانان را در سردرگمی رها می کنند.
در این کنفرانس بر این مسئله تاکید شد که اگر خانواده ای می خواهد نسل خوبی از خود به جای بگذارد نباید به خواسته های دینی فرزندانش بی تفاوت باشد.
این که امروز جوانان غربی با بحران دین گریزی روبرو هستند مسئله ای است که راه حل آن را باید از میان جامعه و خانواده جستجو کرد نه این که خود جوان را مقصر دانست، همین جوانان فاقد هویت دینی فردا مسئول پست های کلیدی در جامعه خواهد شد و معلوم نیست این مساند لاقید و بی دین، آینده جوامع غربی را به کجا بکشاند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، کریستین اولانباچر به عنوان نتیجه گیری اظهار کرد: خانواده،مدارس و رسانه ها باید با همکاری با یکدیگر انرژی جوانان را در مسیر های درست دینی صرف کنند اما همواره غرب از تضاد نظرات این سه ارگان ضررهای بسیاری را متحمل شده است که دین گریزی جوانان از کوچکترین پیامدهای آن بوده است.
به گفته وی، بدبینی و عدم اعتماد جوانان به دین، امروز بزرگترین بحرانی است که جامعه غرب را تهدید می کند و خروج جوانان بزهکار از قلب این جوامع ناشی از همین بحران نگران کننده است.
پایان پیام/
نظر شما