به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، فرج الله خبیر، معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، امروز(28 مرداد) در نشست مشترک شورا و حامیان آموزش و پرورش استان که با حضور فرمانداران، شهرداران و بخش داران استان برگزار شد، گفت: استان خوزستان رتبه قابل قبولی در بخش آموزش و پرورش ندارد اما نباید مأیوس شد بلکه باید با تلاش بیشتر کاری کنیم که خروجی آموزش و پرورش مناسب شود.
وی با بیان اینکه تعلیم مورد سفارش خداوند و پیامبر(ص) است، افزود: خداوند به پیامبر (ص) خود میفرماید: "ما از بین مردم امی و عادی کسی را برانگیختیم که آیات ما را تشریح کند و کتاب و حکمت را به آنها آموزش دهد، گرچه از قبل در یک گمراهی آشکاری به سر میبردند." این نشان می دهد که مسئولیت سنگینی داریم و نباید آموزش و پرورش را در این عرصه تنها گذاشت.
خبیر، با اشاره اینکه باید نیروهای باسواد، کارآمد و پویا را به جامعه تحویل دهیم، اظهار داشت: باید در عرصه آموزش و پرورش انسجام و هماهنگی داشته باشیم که در این راستا تمامی دستگاه های نظامی، انتظامی، امدادی، خدماتی، مسئول هستند تا با هم افزایی هر چه بیشتر برای ارائه خدمات بهتر کمک کنند.
وی با بیان اینکه عقبماندگی در حوزه آموزش و پرورش باید جبران شود، تصریح کرد: بخشی از مشکلات جامعه ناشی از خروجی نامناسب در حوزه ها از جمله حوزه آموزش و پرورش است، باید نیروهایی باسواد و کارآمد و پویا تحویل اجتماع دهیم که مسئولیت پذیر و تعهد بپذیر باشند.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، با اشاره به اینکه از دل نیروهای تربیت شده، مدیران آینده پرورش می یابند، بر ایجاد انگیزه در نیروهای آموزش و پرورش تاکید کرد و اذعان داشت: باید کاری کرد که نیروهای فعال در آموزش و پرورش، انگیزه ای برای کار پیدا کنند.
وی ادامه داد: مردم ما با مشکلات زیادی روبهرو هستند و به تبع آن فرزندان آنها که سر کلاس حاضر میشوند هم مشکلات زیادی دارند، بنابراین باید تلاش کرد وضعیت آنها را درک کنیم و بشناسیم و به آنها توجه داشته باشیم و حداقل میتوان این دانشآموزان را در مشکلات کمک کرد.
وی با بیان اینکه دانش آموز باید جذب محیط آموزشی شود، اضافه کرد: فضاهای آموزشی باید فضاهای پرنشاطی باشند، نقش شوراهای آموزش و پرورش در این زمینه بسیار پررنگ است اعضای شورای آموزش و پرورش باید قوانین مربوط به این شورا را مطالعه کنند.
خبیر، با اشاره به اینکه کلیه کودکان لازم التعلیم باید وارد فضای آموزشی شوند، عنوان کرد: متأسفانه بین 600 تا 650 هزار بیسواد در استان خوزستان وجود دارد و این نشان می دهد که در این بخش تلاش خوبی صورت نگرفته است.
وی تأکید کرد: جلوگیری از افت تحصیلی و ارتقای کیفیت برنامه های آموزشی و پرورشی از دیگر وظایف شورای آموزش و پرورش است، تا کی باید شاهد افت تحصیلی در سطح استان باشیم؟
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، یاد آور شد: خروج نیروهای کارآمد آموزش و پرورش از استان بالاست؛ باید تلاش کرد در این افراد انگیزه ایجاد شود تا میزان ماندگاری نیروهای کارآمد در سطح استان افزایش پیدا کند.
پایان پیام/
نظر شما