برنامه آموزش مسائل اجتماعی و فرهنگی برای نسل جوان تدوین شود

خبرگزاری شبستان: معاون سیاسی، اجتماعی استانداری خوزستان، خواستار تدوین برنامه آموزش مسائل فرهنگی و اجتماعی برای نسل جوان شد و گفت: مسئولان امر باید به فکر تدوین برنامه ای آموزشی در این بخش ها باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز و به نقل از روابط عمومی استانداری خوزستان، فرج الله خبیر، معاون سیاسی، اجتماعی استانداری خوستان، در کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی خوزستان، گفت: لازم است برای داشتن نسلی معتقد به رعایت قوانین و مقررات اجتماعی، این آموزش ها از دوران خردسالی به افراد داده شود.

 

وی با بیان اینکه مباحث تربیتی از اهمیت بسیاری برخوردار است و باید برای پرورش نسلی موفق، به دنبال ارائه طرح های جدید و مورد توجه جوانان بود، اضافه کرد: طرح فرهنگی شهروندی خوزستان توسط تعدادی از اساتید مجرب و نخبگان خوزستان، در حال تدوین است.

 

وی با بیان اینکه شهروند یک لفظ است که بار حقوقی دارد و هرکس در شهر زندگی می کند باید به قوانین و مقررات شهری پایبند باشد، به مسئله حاشیه نشینی و سکونتگاه های غیر رسمی در حاشیه شهر اهواز اشاره کرد و افزود: در این بخش تاکنون مطالعات بسیاری انجام شده و راهکارهایی برای مقابله با این معضل ارائه شده است.

 

خبیر، با اشاره به اینکه مناطق حاشیه نشین بیشتر بدون اصول ساخته شده و قانونی شکنی و قانون گریزی در این مناطق امری بدیهی است، عنوان کرد: متاسفانه تاکنون در مناطق حاشیه نشین تنها در بخش های عمرانی فعالیت هایی انجام شده و مسائل فرهنگی و اجتماعی این مناطق مغفول مانده است.

 

مهرداد شریف مخمل زاده، مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان، نیز اظهار داشت: مرکز امور اجتماعی وزارت کشور و شورای اجتماعی کشور به عنوان عالی ترین مرجع سیاست گذاری امور اجتماعی با استفاده از اساتید دانشگاهی در حال تدوین برنامه ای برای ترسیم وضعیت اجتماعی کشور است.

 

وی با بیان اینکه نحوه ورود شورای اجتماعی کشور به مسائل اجتماعی و فرهنگی، از طریق بررسی برنامه های نظم اجتماعی و مسائل اجتماعی انجام می شود، گفت: این شورا در بخش نظم اجتماعی به بررسی مسائلی مانند مشکلات جمعیتی، مهاجرت به داخل و خارج کشور، توجه به هویت ایرانی و در بخش مسائل اجتماعی نیز به مشکلاتی مانند اسراف و مصرف، پیامدهای اجتماعی فقر، ابعاد اجتماعی نظام سلامت، کاهش سرمایه انسانی، بی انضباطی و قانون گریزی، مدیریت کردن آسیب های اجتماعی، ضعف جامعه پذیری می پردازد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 394373

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha