به گزارش خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، علی حسنی، معاون سازمان دانش آموزی کشور امروز در این مراسم ضمن تشریح وقایع دوران دفاع مقدس گفت: شهدا در بدترین و سخت ترین شرایط در برابر هولناک ترین صحنه های جنگ با ایمان محکم و راسخ ایستادگی کردند.
وی با بیان اینکه شهیدان والامقام، شاگردان مکتب عاشورا و سربازان امام راحل(ره) بودند، افزود: شهدا با درس گرفتن از معمار کبیر انقلاب برای ادای تکلیف راهی جبهه ها شدند.
حسنی ادامه داد: شهدا با ایمان و اعتقاد قلبی و اتصال به خدا و عشق الهی، ره صد ساله را یک شبه پیمودند و به جاودانگی رسیدند.
وی اظهار داشت: بسیاری از عملیات ها و صحنه ها در دوران دفاع مقدس، شباهت فراوانی با واقعه عاشورا داشت و دلیل آن نیز این بود که شهدای ما، قیام امام حسین(ع) و یاران باوفای آن حضرت را سرلوحه کار خود قرار داده بودند.
معاون سازمان دانش آموزی کشور، با بیان اینکه فرهنگ عاشورا و ولایت مداری در جبهه ها حاکم بود، تصریح کرد: به خاطر همین موضوع است که امروز دشمن از روحیه بسیجی و شهادت طلبی ملت ایران وحشت دارد.
حسنی اذعان کرد: امروز نیز نظام ما در جبهه دیگری قرار دارد و فقط خاکریزها و مین های این میدان با دوران جنگ فرق کرده است.
وی ضمن تاکید بر اینکه جوانان باید با درایت، آگاهی و بصیرت، مین های میدان کنونی دشمن را به خوبی بشناسند، بیان داشت: دشمنان اسلام و نظام شکوهمند جمهوری اسلامی برای ضربه زدن به این نظام، دین را هدف آماج حملات خود قرار داده اند و به دنبال دور کردن نسل جوان از دین هستند.
حسنی نشر تفکر بسیجی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در فضای جامعه را به عنوان خروجی و ثمره برپایی یادواره شهدا دانست و گفت: عطرآگین شدن فضای جامعه با زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا باعث فراهم شدن زمینه جهت آشنایی هرچه بیشتر جوانان با شهدا می شود و آنها را در برابر توطئه های دشمنان بیمه خواهد کرد.
در این آیین که با حضور امام جمعه، فرمانده ناحیه سپاه میناب، خانواده معظم شهدا، بسیجیان، دانش آموزان و فرهنگیان در سالن ورزشی شهید بهشتی میناب برگزار شد، از خانواده های 36 شهید دانش آموز این شهرستان تجلیل به عمل آمد.
پایان پیام/
نظر شما