نشست تخصصی کارشناسان قرآنی ادارات ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد

خبرگزاری شبستان: نشست تخصصی کارشناسان قرآنی ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، امروز(22 مرداد) در سالن شهید آوینی این اداره کل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، حسین براتی، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری امور مساجد و معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره ‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، در این نشست با اشاره به تدوین برنامه های 6 ماهه دوم این اداره ‌کل، گفت: مؤلفه های قرآن، نماز، ایثار و شهادت، پژوهشی، کانون های مساجد و فرهنگی و هنری پیش از این جزء ضمائم و زیرمجموعه های فعالیت های فرهنگی و هنری قرار داشتند ولی در حال حاضر به عنوان یک بخش مستقل در نظر گرفته شده است.

 

وی با بیان اینکه رؤسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ها در ارائه این برنامه، بخش قرآنی را نیز مدنظر قرار دهند و دید خوبی نسبت به این حوزه داشته باشند، افزود: همچنین باید کارشناسان را درگیر کنید و یک جامع نگری در همه حوزه ها داشته باشید.

 

وی با اشاره به اینکه بخش اعظم ایجاد کارگروه ها به شهرستان ها بر می گردد، تصریح کرد: به عنوان بخش اجرایی کار و کارشناس اختصاصی قرآن باید کارگروه قرآن را در شهر خود برگزار کنید و از مشورت اساتید و زمانی که در اختیار دارید، خوب استفاده کنید.

 

براتی، با تاکید بر بهره مندی از وقت و توانمندی فکری و اجتماعی دیگران و همچنین دستورات ائمه(ع)، اضافه کرد: توقع داریم در همه حوزه ها یک برنامه تدوین کنید و هر شهرستان یک برنامه شاخص تعریف کند و از یک‌ جانبه ‌نگری بپرهیزیم.

 

قاسم شمیری، کارشناس قرآنی اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، نیز با اشاره به برگزاری آزمون سراسری قرآن کریم که 4 مهر برگزار می شود، توضیحاتی ارائه داد و عنوان کرد: 9 مؤسسه در اهواز، امیدیه، باغملک، شادگان، شوشتر، هویزه، خرمشهر، شوش و اندیمشک مجری برگزاری آزمون هستند.

 

وی با بیان اینکه ادارات مجری باید هماهنگی های لازم را برای برگزاری آزمون انجام و در پایان نیز گزارشی از آزمون ارائه دهند، اذعان داشت: امسال ادارات در برگزایر آزمون تنها ناظر هستند و همه کارهای آزمون با همکاری مؤسسات قرآنی انجام می شود.

 

کارشناس قرآنی اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، با اشاره به اینکه تعداد مؤسسات قرآنی در خوزستان به 150 باب رسیده و بنا داریم این تعداد را افزایش دهیم، تاکید کرد: می خواهیم خوزستان را به قطب قرآنی کشور معرفی کنیم.

 

وی بر برگزاری جلسات ماهیانه با ادارات تابعه شهرستان ها و ارائه گزارش در هر سه ماه تاکید کرد و یاد آور شد: برنامه های قرآنی را برای اعتلای فرهنگ قرآنی افزایش دهید و در این زمینه از نظرات و پیشنهادات سایرین نیز بهره مند شوید.

 

وی از ادغام اتحادیه قرآنی ادارات‌ کل تبلیغات اسلامی و فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به‌ منظور تمرکز حمایت‌ها خبر داد و بر برگزاری مسابقات قرآنی ویژه کارکنان و فرزندان ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، ثبت نام در بانک اطلاعاتی قرآنی جهت حمایت از فعالان قرآنی، ضرورت شناسایی مستعدان و نخبگان قرآنی تأکید کرد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 393289

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha