به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ نرگس ادیب، مسئول امور بانوان مجمع جهانی ترقیب مذاهب اسلامی امروز (22 مرداد) در نشست وحدت اسلامی و خانواده متعالی در اسلام که با حضور مشاوران امور بانوان دستگاه های اجرایی خراسان شمالی در محل استانداری برگزار شد، با تاکید بر داشتن صلح و صفا و صمیمیت در جامعه، بر پکپارچگی هر چه بیشتر شیعه و سنی در کشور تاکید کرد.
وی افزود: با وجود فشارهای کنونی دشمنان به جامعه برای از بین بردن وحدت و یکپارچگی این دو مذهب در جهان اسلام و به ویژه در کشور ما، باید هر چه بیشتر نسبت به این امر مراقبت کنند و نگذاریم دشمنان از این ناحیه،کشور ما را نشانه رود.
زندگی مسالمت آمیز شیعه و سنی در خراسان شمالی ستودنی است
ادیب، با اشاره به وجود قومیت های مختلف شیعه و سنی در خراسان شمالی، زندگی مسالمت آمیز و به دور از هر گونه مشکل این دو را در کنار هم ستودنی دانست و تصریح کرد: خوشبختانه در این استان شیعه و سنی در کنار هم
زندگی مسالمت آمیزی دارند و با آرامش در کنار هم زندگی می کنند.
وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که تا کنون هیچ گونه مشکلی نیز در این رابطه به مجمع گزارش نشده و نمونه بارزی از وحدت را به نمایش گذاشته اند که می تواند الگو باشد.
مسئول امور بانوان مجمع جهانی ترقیب مذاهب اسلامی به برگزاری جلسه ای با حضور طلاب و زنان و مردان سنی مذهب در شهرستان راز و جرگلان اشاره کرد و گفت: این استقبال به اندازه ای بود که خواستار برگزاری برنامه های بیشتر در این رابطه توسط مجمع در این شهرستان بودند.
رسیدن به آرامش روانی، مهمترین هدف ازدواج
وی در ادامه به اهمیت مقوله ازدواج پرداخت و مهمترین هدف از ازدواج را رسیدن به آرامش روانی، توسعه مسائل اخلاقی، ارزش ها و ادامه نسل اعلام کرد و بیان داشت: اهمیت ازدواج به اندازه ای است که بارها در قرآن به آن تاکید شده است.
وی با تاکید بر داشتن سه مقوله محبت، مودت و رحمت در بین زن و مرد، متذکر شد: اگر این سه عامل در زندگی حاکم باشد، آن زندگی سالم خواهد بود.
ضرورت لزوم توجه به تربیت دختران به عنوان مادران آینده
ادیب، توجه به تربیت دختران را بسیار با اهمیت خواند و گفت: با توجه به اینکه دختران امروز مادران فردای جامعه را تشکیل می دهند باید در در تربیت آنها جدیت بسیاری داشته باشیم.
وی از حضرت فاطمه (س) به عنوان بهترین الگو در بین زنان عالم یاد کرد و یادآور شد: باید زنان و دختران جامعه از این بانوی بزرگوار به عنوان بهترین الگو در مسائل سیاسی، اجتماعی، فردی و خانوادگی درس گیرند.
مسئول امور بانوان مجمع جهانی ترقیب مذاهب اسلامی لازمه داشتن خانواده ای متعالی را الگو گیری از حضرت فاطمه (س) دانست و اظهار داشت: باید اعضای خانواده برای هم ارزش قائل شوند و با توجه بیشتر به همدیگر، از پراکندگی پرهیز کنند.
وی از خانواده ای که از هم جدا هستند به عنوان خانواده ای متزلزل یاد کرد و گفت: تنها در خانواده متعالی است که چهره ها شاداب و سرزنده است و صداقت، راستگویی و وفاداری در آن حاکم است.
ضرورت نهادینه شدن کرامت انسانی، نشاط، شادابی و اخلاق در خانواده ها
محمد نخی، کارشناس مجمع جهانی ترقیب مذاهب اسلامی نیز در این جلسه ضمن با اهمیت خواندن بحث تکریم خانواده، بر نهادینه شدن کرامت انسانی، نشاط، شادابی و اخلاق در خانواده ها تاکید کرد و گفت: تنها با توجه به این مسائل، می توانیم جامعه و خانواده ای سالم داشته باشیم.
وی الگوی ما را در زندگی ائمه اطهار دانست و القای ایرانی بودن و یا اسلامی بودن را در جامعه توسط برخی افراد نادرست خواند و بیان داشت: باید زندگی ایرانی اسلامی داشته باشیم چرا که فرهنگ های ما فرهنگ اختلاط ایران و اسلام است و این دو جدا از هم نیستند.
نخی، بر اهمیت ازدواج نیز تاکید کرد و متذکر شد: زن و مرد تنها با ازدواج می توانند به آرامش برسند و نباید به دنبال ارضای نیازها و آرامش خود در بیرون خانه باشند.
عدم آرامش دلیل 95 درصد گلایه های مردان و زنان در زندگی
وی با بیان اینکه 95 درصد مردان و زنان گلایه های به بن بست رسیدن زندگی خود را در نبود آرامش و در نتیجه دوری کردن از خانه می دانند، بر جدی گرفتن این مسائل تاکید کرد.
کارشناس مجمع جهانی ترقیب مذاهب اسلامی معضل امروز روی آوردن کودکان و نوجوانان و خانواده ها به موبایل و اینترنت را نیز مورد اشاره قرار داد و متذکر شد: این ابزار باعث دور شدن اعضای خانواده از هم می شود.
وی افزود: من به هیچ وجه مخالف استفاده از این ابزارها نیستم ولی باید به گونه ای درست از آنها استفاده شود تا از مشکلات بعدی جلوگیری شود.
95 درصد پیامک ها و چت ها هرزنامه هستند
کارشناس مجمع جهانی ترقیب مذاهب اسلامی با بیان اینکه امروز به جای اینکه مرد و زن در کنار هم خوشحال باشند وقت خود را در کنار دوستان و همکاران می گذرانند، تصریح کرد: هم اکنون 95 درصد پیامک ها و چت ها هرزنامه هستند و فقط به ترویج مسائل غیراخلاقی، جک و مسخره کردن هم می پردازند و همین عوامل باعث شده وضعیت جامعه به اینجا کشیده شود.
وی سه وجه مهم خانواده را شامل فرزندان در کنار والدین، همسران در کنار هم و والدین در کنار فرزندان دانست و متذکر شد: خانواده سالم باید هر سه محور را داشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما