تبیین "حیات طیبه" توسط حوزه های علمیه و آموزش و پرورش

خبرگزاری شبستان: معاون امور استان های دفتر همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش بر نقش ارزنده این 2 نهاد تاکید و افزود: حوزه های علمیه و آموزش و پرورش باید با نیازسنجی در جامعه "حیات طیبه" را تبیین کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت الاسلام حسین درودی، معاون امور استان های دفتر همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش امروز (22 مرداد) در گردهمایی و هم اندیشی کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش استان های منطقه 3 کشور شامل ایلام، بوشهر، خوزستان، فارس، لرستان و کهگیلویه وبویراحمد در یاسوج، گفت:باید آموزش و پرورش و حوزه های علمیه از نیازهای حوزه فعالیت خود در جامعه اطلاع و حیات طیبه را از طریق مدرسه به جامعه آموزش دهند.

حجت الاسلام درودی افزود:منابع ارزشمند و عظیم دینی منشور فعالیت های کمیته های همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش است.

مدیرکل پژوهش و برنامه ریزی کمیته همکاری حوزه های علمیه و وزارت آموزش و پرورش هم گفت: در عملی کردن برنامه های این همکاری ها مستلزم محوریت زیر نظام های سند تحول بنیادین مانند رهبری و مدیریت، تربیت و آموزش، برنامه درسی، تربیت معلم و تأمین منابع انسانی است.

علیرضا رحیمی افزود: تحکیم ارتباط حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با اولویت راهبری تربیتی مبتنی بر نظام معیارهای اسلامی اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را محقق خواهد کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: در جهت اجرایی شدن تفاهم نامه این همکاری ها برای پاسخگویی به نیازهای دانش آموزان، روحانیون به مدارس اعزام می شوند.

هادی زارع پور افزود:اجرای طرح رابطین تبلیغ، تأمین روحانی مردم، استقرار روحانی در مدارس و فعالیت های پژوهشی و مشارکت در طرح های فناوری در کمیته های استانی از مهم ترین برنامه های کمیته های همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش است.

وی بیان داشت:نقش روحانیت در صیانت از مبانی دینی در طول تاریخ نقش مهم است که برهیچ کس پوشیده نیست و این کمیته ها به دنبال ایفای این نقش در مدارس است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:استفاده از نیروهای متخصص و آشنا به مسائل روز باعث پویایی مسائل دینی در مدارس می شود.

مدیرکل حوزه های علمیه برادران استان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: برای تحقق اهداف تربیتی باید نیروهای متخصص تربیت و جذب و طرح هر حضور یک روحانی در هر مدرسه اجرا شود.

حجت الاسلام پایدار افزود: آموزش به دانش آموزان باید با اطلاع کامل از فناوری روز و شبهه های مختلف ایجاد شده انجام شود.

وی گفت:ضرورت دارد جهت اجرای برنامه های تربیتی با روحانیون و طلاب حوزه های علمیه مشورت شود.
پایان پیام/
 

کد خبر 393236

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha