روحانیت در عرصه‌های سیاسی و فکری به عنوان یک دژ مستحکم عمل کند

خبرگزاری شبستان: امام جمعه مشهد با بیان اینکه حوزه علمیه کانون توجه جریان شیطانی استکبار است، گفت: روحانیت در همه عرصه‌های سیاسی و فکری به عنوان یک دژ مستحکم و نیرومند باید عمل کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، آیت الله سید احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد صبح امروز(22مرداد) درمراسم آغاز به کار مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه های علمیه کشور و در جمع نخبگان حوزوی از سراسر کشور اظهار داشت: حوزه علمیه کانون توجه جریان شیطانی استکبار است که نمونه‌هایی از شیطنت های استکباری با عناوین جریان های روشنفکری و تحجر در گوشه و کنار دیده می‌شود.


امام جمعه مشهد با اشاره به اینکه حوزه های علمیه توانستند اسلام را در مساجد و حسینیه‌ها قدرتمند کنند، افزود: در حال حاضر اسلام به عنوان یک قدرت در عرصه سیاسی است و تمام معادلات استکباری جهان را بر هم زده است.


وی با بیان اینکه تحجر و روشنفکری دو جریان مقابل حوزه علمیه‌ هستند، اذعان داشت: دشمنان همواره برای دین زدایی در حال برنامه ریزی هستند اما معاندان در اجرای برنامه های دین زدا ناکام می‌ماند چرا که جوانان و صاحبان تجربه در حوزه های علمیه تاثیرپذیر‌ نیستند.


عضو مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: امید است حوزه علمیه از فعالیت های بسیج طلاب حمایت کند تا شاهد فعالیت‌های عملی، رهنمودهای حکیمانه و نیروسازی مناسب باشند چرا که روحانیت باید در همه عرصه‌های سیاسی و فکری به عنوان یک دژ مستحکم و نیرومند عمل کند.


آیت الله علم الهدی با بیان اینکه شکل گیری بسیج اساتید حوزوی ضروری است، تصریح کرد: شناخت مبدا، مقصد، موقعیت و آنچه که مورد نیاز جریانی با عنوان بسیج اساتید حوزوی است برای اعضای این بسیج لازم است.


عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این مطلب که طلاب همواره آماده خدمت رسانی هستند، گفت: طلاب از ابراز طلبگی به عنوان یک فرد بسیجی یاد می کند بنابراین طلاب همیشه به عنوان یک بسیجی مشغول به فعالیت هستند.


درادامه حجت الاسلام حسین طیبی فر، فرمانده تیپ رزمی تبلیغی امام صادق (علیه السلام) از راه اندازی بسیج اساتید و نخبگان حوزه های علمیه در سایر استانها کشورخبرداد و گفت: گسترش فرهنگ و تفکر بسیجی در بین علما، شناسایی تهدیدات حوزه های علمیه و جامعه اسلامی از مهمترین اهداف راه اندازی مراکز بسیج اساتید حوزه های علمیه است.


وی استفاده از توان اساتید و نخبگان حوزه های علمیه و تلاش بسیج برای توسعه نهضت هم اندیشی و تعامل در راستای رسالت چشم انداز حوزه ها، نظریه پردازی اسلامی و نقد علوم اسلامی غربی و بسترسازی تمدن نوین اسلامی را از اهداف ایجاد مراکز مراکز بسیج اساتید حوزه های علمیه اعلام کرد.


حجت الاسلام طیبی فر ادامه داد: ساماندهی دفاع فکری روحانیون برای تبیین مولفه های مقابله با جنگ نرم دشمنان از دیگر اهداف ایجاد مراکز مراکز بسیج اساتید حوزه های علمیه است.


وی همچنین به انعقاد تفاهم نامه فی ما بین حوزه های علمیه و بسیج اشاره کرد و افزود: براساس این تفاهم نامه تشکیل شورای عالی بسیج اساتید و نخبگان حوزه های علمیه در دستور کار قرار گرفته است.


پایان پیام/
 

کد خبر 393159

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha