به گزارش خبرگزاری شبستان، سجادی، معاون امور خانواده مرکز زنان ریاستجمهوری امروز در نشست خبری با تأکید بر ارتقای سطح دینی خانواده در جامعه گفت: طرح جامع نظام خانواده در مرکز امور زنان تدوین شده که به زودی به مرحله اجرا درمیآید، در این طرح با توجه به سبک زندگی خانوادهها در تمام نقاط کشور در کتاب اطلس خانواده به صورت بومی و استانی و اقلیمی پیرامون خانواده بحث شده و نیازها و مسایل خانواده و مشکلات هر استان بر اساس اقلیم رصد میشود تا اقدامات لازم در جهت حل آن صورت گیرد.
وی ظرفیتسنجی در حوزه زنان را یکی از اقدامات این مرکز دانست و افزود: بر این اساس ظرفیتهای موجود زنان در کشور را در مؤسسات دولتی و غیردولتی شناسایی و ترازبندی میکنیم چون معتقدیم برخی از مؤسسات ظرفیت بالای علمی دارند که باید کارهای کلان به آنها واگذار شود.
سجادی تصریح کرد: با ظرفیتسنجی زنان، محصولات و تولیدات فرهنگی در بانک اطلاعات جمعآوری و مورد ارزیابی قرار میگیرد و مؤسسات تولیدکننده رتبهبندی میشوند.
معاون امور خانواده مرکز زنان و خانواده ریاستجمهوری طلاق را یکی از معضلات در جامعه دانست و افزود: در فاز عملیاتی تشکیل خانواده، طلاق به عنوان یکی از مشکلات جوانان محسوب میشود که برای حل این معضل با مراکز عهدهدار این مسئولیت پیرامون آموزشهای قبل ازدواج، در حین ازدواج و بعد ازدواج ارتباط برقرار شد و مطالب و جزوات آموزشی و مشاوره در اختیار آنها قرار گرفت.
سجادی طرحهایی که در دولت نهم و دهم برای تحکیم بنیان خانواده ارائه شده است را جزء بهترین طرحها ارزیابی کرد و افزود: طرح ملی رحمت، مبنا و بصیرت از جمله طرحهای تحکیم بنیان خانواده است.
وی گفت: مردان یکی از ارکان مهم خانواده هستند که بر همین اساس این مرکز برای اجرای کارگاههای آموزشی و مشاوره برای خانوادهها و به ویژه مردان با وزارت صنایع تفاهمنامهای امضا کرده است، تا کلاسهای آموزشی خانواده و آموزش وظایف مردان را در خانواده برای این کارکنان برگزار کند.
سجادی در مورد مشکلات زنان برای طلاق و دادگستریها اظهار کرد: مقام معظم رهبری در 26 بند نظام تحول اداری را به دولت ابلاغ کردند که در حال حاضر مؤسسه فرهنگ و اندیشه اسلامی با کمک زنان و مشکلات آنها در این محور بحث میکنند و مشکلات و مسایلی که زنان در دستگاه قضایی دارند را ثبت میکند و به دنبال ارائه راهحل برای آنها است.
پایان پیام/
نظر شما