200 هزار گلستانی باید بیمه صندوق اجتماعی کشاورزان و روستائیان شوند

خبرگزاری شبستان: مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گلستان با بیان اینکه در حال حاضر در سطح استان 33هزارو 500 نفر بیمه شده اند، گفت: باید بیش از200 هزار نفر را در استان بیمه کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از علی آباد کتول، مصطفی شریعتی، مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان گلستان عصر روز گذشته (21 مرداد) در جلسه ستاد راهبردی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر که در محل سالن اجتماعات فرمانداری علی آباد کتول برگزار شد، گفت: جامعه هدف ما در زمینه تشکیل صندوق بیمه روستائیان، کشاورزان و عشایر است.


وی افزود: در حال حاضر در سطح استان 33هزارو 500 نفر بیمه شده اند که از این آمار 30 درصد سرپرست خانوار هستند و این درحالی است که باید بیش از200 هزار نفر را بیمه کنیم.


شریعتی با اعلام رضایت از وضعیت و میزان بیمه شدگان در شهرستان علی آباد کتول، گفت: در سطح شهرستان علی آباد کتول تا کنون حدود دو هزار و 300 نفر تحت پوشش صندوق بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر در آمده اند.


ابراهیم احمدی، معاون فرماندار علی آباد کتول نیز اظهار داشت: رسیدگی به امور روستائیان که متولیان اصلی تولید در کشورند، راه تحقق منویات مقام معظم رهبری در شعار اقتصاد مقاومتی است.


وی افزود: روستائیان قشر زحمتکش جامعه هستند و در خط مقدم تولید قرار دارند و بخش اعظم تولیدات کشور مرهون زحمات این عزیزان است.


احمدی گفت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، در راستای اصل 29 قانون اساسی و بهره مندی کشاورزان، روستاییان و عشایر جامعه از بیمه های اجتماعی تاسیس شده است.


وی ادامه داد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، طی این سالها گام های موثری در جهت خدمت به اقشار زحمتکش روستایی و کشاورز جامعه برداشته است.


معاون فرماندار علی آباد کتول خاطر نشان کرد: در راه تحقق شعار اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری بر آن تاکید فراوان دارند، رسیدگی به امورات روستائیان می بایست یکی از سرفصل های مهم در بین امورات جامعه باشد.


وی با تاکید بر لزوم ایجاد فرهنگ بیمه در بین روستائیان، گفت: لازم است در زمینه بیمه در بین روستائیان فرهنگ سازی و اطلاع رسانی دقیقی صورت گیرد.


احمدی تصریح کرد: بخش زیادی از ساکنین روستاها با بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر و نوع خدمات آن آشنایی کاملی ندارند و این تفکر در بین افراد جامعه باید ایجاد شود که بیمه شدن هزینه کردن نیست بلکه پس انداز کردن است.


معاون فرماندار علی آباد کتول خاطرنشان کرد: نظام جمهوری اسلامی به ‌دنبال این است تا از هر فرصتی به بهترین وجه برای خدمت رسانی به مردم، روستائیان، کشاورزان و عشایر استفاده کند.


وی در ادامه یادآورشد: بیمه‌ کشاورزی هم خدمتی است برای اقشار آسیب‌ پذیر کشاورز، روستایی و عشایر تا با بهره گرفتن از آن آینده ای مطمئن را برای آنها فراهم آورد.


گفتنی است، در پایان این نشست مقرر شد، در جهت آگاهی بیشتر دهیاران و کشاورزان، کلاس هایی با هماهنگی بخشداران مرکزی و کمالان برای دهیاران و کشاورزان در منطقه تشکیل شود.


پایان پیام/

 

کد خبر 392984

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha