به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، محمود سیفینیا، معاون پژوهش، برنامه ریزی و آموزش منابع انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان امروز(21 مرداد) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پژوهشهای دانش آموزی یکی از رویکردهای سند تحول بنیادین در رشد فرهنگ پژوهش است.
وی با اشاره به کاربردی کردن پژوهشهای دانش آموزی ادامه داد: در استان زنجان استقبال چشمگیری از این اقدامات در بین دانش آموزان شده است.
سیفینیا با بیان اینکه آموزشگاههایی که اعلام آمادگی کرده اند در زمنیه مباحث پژوهشی فعالیت می کنند، افزود: در همین راستا 140 آموزشگاه به عنوان مدارس پژوهش محور انتخاب شده است.
به گفته این مقام مسئول در تلاش هستیم تا مدارس پژوهش محور را در مدارس حاشیه شهرها نیز فعال کنیم.
وی از تهیه بانک اطلاعاتی دانش آموزان علاقمند به حوزه پژوهش در سطح مدارس استان زنجان خبر داد و افزود: آموزش و پرورش در راستای کاربردی کردن این طرحها اقدام کرده است.
سیفینیا همچنین از هوشمندسازی 750 آموزشگاه در استان زنجان خبر داد و افزود: یک هزار و 300 کلاس در این مدارس به تجهیزات سخت افزاری مجهز شده است.
معاون پژوهشی، برنامه ریزی و آموزش منابع انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان یادآور شد: برنامه ریزی برای هوشمند سازی دیگر مدارس در سنوات بعدی در دستور کار قرار دارد و به جهت کمبود اعتبارت هوشمندسازی تمام مدارس در استان مقدور نیست.
این مقام مسئول به برگزاری دوره های آموزشی برای فرهنگیان فعال در مدارس هوشمند اشاره کرد و افزود: گام بعدی تولید محتوا در مدارس هوشمند است که با جدیت دنبال می شود.
به گفته سیفینیا بانک اطلاعاتی از محتویات تولیدی در مدارس هوشمند استان زنجان تهیه شده است.
پایان پیام/
نظر شما