80 درصد ممالک اسلامی درگیر جنگ هستند

خبرگزاری شبستان: امام جمعه پاوه، با اشاره به درگیری مستقیم و غیرمستقیم 80 درصد ممالک اسلامی، گفت: امروزه افراد جهان سومی به خصوص ممالک اسلامی در آتش تفرقه می سوزند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه و به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه پاوه، ماموستا ملاقادر قادری امام جمعه پاوه، در جمع خبرنگاران با اشاره به اوضاع جهان اسلام و زندگی در جهان سوم، گفت: امروزه افراد جهان سومی بخصوص ممالک اسلامی در آتش تفرقه می سوزند این در حالی است که 80 درصد ممالک اسلامی مستقیم و غیرمستقیم درگیر جنگ هستند.

 

وی به حدیث «ان لمن البیان لسحرا» از پیامبر بزرگوار اسلام اشاره کرد و افزود: بعضی از بیان ها سحر هستند و تاثیراتی سحرگونه بر افراد دارند.

 

ماموستا قادری با اشاره به وضعیت جهان اسلام و وظیفه اصحاب رسانه در مقابل بحران های منطقه، اظهار داشت: در کشورهای جهان سوم، ممالک اسلامی و به خصوص در کشورمان رسانه های داخلی باید به گونه فعالیت داشته و تاحدی وقایع را برایمان روشن سازند که ما نیازمند شبکه ها و رسانه های خارجی مانند بی بی سی و آمریکا، العربیه و الجزیره و رسانه های ضد انقلاب نباشیم.

 

وی در اهمیت بیان خاطر نشان کرد: پیامبر اسلام می فرماید در آینده و در جوامع اسلامی بحران هایی پیش می آید، که در ایجاد آنها حرف و نوشته اثراتش از شمشیر بیشتر است. حقیقتا توان و برش نوشته بیشتر از شمشیر است و شعار سیاسیون امروزه نیز همین ست که قدرت نت از شمشیر بیشتر است.

 

امام جمعه پاوه، جنگ سرد را بسی خطرناک تر از جنگ گرم دانست و در ادامه گفت: در جنگ گرم جسم و خاک تصاحب می شود اما در جنگ سرد فکر گرفته می شود، و ما باید بیشتر هشیار باشیم.

 

وی به نامگذاری امسال از جانب مقام معظم رهبری به نام سال اقتصاد و فرهنگ اشاره کرد و افزود: پنج ماه از سال فرهنگی گذشته است و در این مدت متاسفانه در شهر ما شاهد هزینه پنج هزار تومانی در خصوص کار فرهنگی نبوده ایم و این در حالی است که امروز جنگ علیه جمهوری اسلامی؛ جنگ سیاسی و فرهنگی است.

 

ماموستا قادری، ارائه اطلاعات غلط را مورد نکوهش قرار داد و گفت: امروزه در مملکت ما حرف اول را بیشتر آمار و ارقام می زند به عبارتی کمیت بیشتر مورد توجه است تا کیفیت و امثال من نیز که 35 سال است کار فرهنگی میکنم این را نمی پذیرم و می دانیم که بعضی از مواقع ارائه آمار و ارقام فریب دادن مافوق است و این صحیح نیست.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 392806

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha