به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، عبدالرضا فولادوند، مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان امروز(19 مرداد) در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی همدان با بیان اینکه در مجموعه آموزش و پرورش همدان اقدامات ارزنده ای صورت گرفته است، گفت: این در حالیست که برخی از مدارس همدان با قدمت 50 ساله به ویژه در شهرستان های تابعه در حال فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه بخشی از مدارس نیازمند تجهیز هستند، افزود: کمک های خیرین مدرسه ساز باید به سمت تجهیز آموزشی و هوشمند سازی مدارس سوق داده شوند.
وی تصریح کرد: مدارس استان همدان نیازمند تخریب و بازسازی هستند و این مهم با تخصیص اعتبارات ملی و استانی امکان پذیر است تا دانش آموزان بتوانند در محیطی مناسب به تحصیل بپردازند.
فولادوند با بیان اینکه دولت تدبیر و امید، دولتی صادق با مردم است، ابراز کرد: مردم از این دولت انتظار دارند پروژه های در حال اجرا و نیمه تمام با روحیه جهادی و افراد مجرب به رسانجام برسد.
تمام اصول اسلامی در ساخت و ساز فضای آموزشی به کار گرفته شود
فرزاد تیموری، مدیرکل سازمان نوسازی مدارس استان همدان نیز گفت: احداث مدارس باید منطبق با معماری اسلامی انجام شود و تمام اصول آن مد نظر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه مجمع خیرین مدرسه ساز باید یاری گر آموزش و پرورش در امر نوسازی فضاهای آموزشی باشند، افزود: مدرسه سازی معماری اصیل ایرانی و با آموزش محوری زمینه مناسب برای تحصیل دانش آموزان فراهم می کند.
وی تصریح کرد: خوشبختانه بسترهای مناسبی برای طراحی و ساخت مدارس با معماری ایرانی و اسلامی ایجاد شده است که این طراحی نباید به شکل ظاهری، بلکه در محتوا و فضای آموزشی تدوین شود.
تیموری ابراز کرد: در طراحی و معماری مدارس جدید، نکته قابل توجه گره خوردن باورهای ایرانی، اسلامی با تکنولوژی ها و ابزار و مصالح جدید است.
مدیرکل سازمان نوسازی مدارس استان همدان با بیان اینکه اصول مهندسی باید در احداث مدارس صورت گیرد، گفت: با استفاده از قوانین نظام مهندسی می توان به اهداف دست پیدا کرد.
افزایش 4 هزار و 70متری زیر بنای فضای آموزشی در مدارس همدان
ابراهیم امینی فر، مدیرکل سابق نوسازی مدارس استان همدان نیزگفت: در طی هشت سال گذشته 131 میلیارد تومان اعتباراستانی بوده که از این میزان94 میلیارد آن تخصیص داده شده است.
وی با بیان اینکه دو هزار و 600 کلاس درس در همدان به سرانجام رسیده است، افزود: همچنین سه هزار و 400 نمازخانه، آزمایشگاه و کارگاه احداث و 4 هزار و 70 مترمربع زیربنا به فضای آموزشی مدارس استان اضافه شده است.
وی تصریح کرد: از مجموع سه هزار و 361 کلاس درس که نیازمند مقاوم سازی است تاکنون 559 کلاس درس مقاوم سازی و تحویل آموزش و پرورش شده است.
وی با بیان اینکه استان همدان رتبه سوم کشوری را در خصوص مقاوم سازی کسب کرده است، اظهار داشت: این در حالیست که استان همدان در جذب اعتبارات ملی و استانیدر جایگاه والایی برخوردار است.
امینی فر گفت: شهرستان همدان بیشترین کلاس های درس تخریبی استان را به خود اختصاص داده است و شهرستان های ملایر و نهاوند در رده های بعدی قرار دارند.
مشارکت 70 میلیارد تومانی خیرین مدرسه ساز استان همدان
علی فراهانی، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان همدان نیز با بیان اینکه در سال گذشته 11 ملیارد تومان میزان تعهد خیران بوده است، گفت: همچنین ساخت مدارس با اعتبار بیش از 70 میلیارد تومان توسط خیرین در سطح استان انجام می شود.
وی افزود: این استان دارای 602 خیر مدرسه ساز است که از این تعداد 142 خیر موفق به ساخت مدرسه شدند و همچنان خیرین مقیم خارج کشور برای ساخت مدرسه در همدان با مجمع خیرین مدرسه ساز این استان همکاری دارند.
پایان پیام/
نظر شما