به گزارش خبرنگار شبستان، اولین اجلاس سراسری مدیران فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها با حضور مدیران استانی و نمایندگان معاونت های ارشاد در هتل انقلاب تهران برگزار شد.
در این نشست، فرشید فلاح مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان کرمان و دبیر کارگروه مطبوعات گفت: پس از نظرخواهی از دوستان در استانها 117 مسئله در حوزه مطبوعات و 20 مسئله در حوزه تبلیغات جمع بندی شد که از جمله آنها می توان مشکلات مالی، عدم تمکین آژانس های تبلیغاتی از نرخ آگهی ها و رتبه بندی مطبوعات اشاره کرد.
وی در ادامه به راهکارهای کارگروه پرداخت و ادامه داد: پس از بررسی این مشکلات پیشنهاد شد رتبه رسانه ها در صورت عدم تمکین از نرخ ها پایین بیاید. همچنین پیشنهاد اعطای نظام کم بهره برای حل کمبودهای مالی رسانه ها به معاونت مطبوعاتی ارایه شد.
فلاح افزود: شیوه نامه راه اندازی خانه مطبوعات به تازگی و به مناسبت روز خبرنگار به استانها ابلاغ شده که امیدواریم این امر به زودی محقق شود.
پس از سخنان فلاح، مدیران ارشاد استانها به بیان دیدگاه های خود پرداختند که از جمله آنها می توان به مشکل توزیع مطبوعات و نبود دکه های فروش مطبوعاتی در استان ها، عدم هماهنگی سایر وزارتخانه ها و نهادها با وزارت ارشاد در زمینه تبلیغات تجاری، تفویض برخی مسئولیت های معاونت مطبوعاتی به استانها، رشد فزاینده سایت ها و وبلاگ ها و عملکرد جزیره ای معاونت مطبوعاتی اشاره کرد.
گفتنی است، در پایان این بخش نماینده معاونت مطبوعاتی به پرسش ها و ایرادات مدیران کل استانها پاسخ داد.
پس از دبیر کارگروه مطبوعاتی نوبت به همایون قنواتی مدیر کل ارشاد و دبیر کارگروه هنری رسید.
وی گفت: پس از جمع بندی مشکلات از استانها در کمیسیون نیز با حضور مرادخانی و مسئولان معاونت هنری استانها به طرح مشکلات پرداختیم.
وی به اهم مشکلات پرداخت و گفت: آیین نامه های اجرایی مربوط به نهادهای هنری نیازمند بازبینی است چرا که شاهد تغییر شرایط جامعه هنری هستیم.
قنواتی همچنین به بررسی امکان صدور مجوزهای هنری از جمله مجوز موسیقی در استانها اشاره کرد و به چالش های پیش روی آن پرداخت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود حضور اندک مخاطبان در جشنواره های استانی را مورد توجه قرار داد و بر توجه ویژه به این امر تاکید کرد.
توجه به تنوع قومی و مشکلات خاص استان های مرزی در اختصاص بودجه موضوع دیگری بود که قنواتی به آن پرداخت و گفت: اختصاص بودجه موارد خاص می تواند در کاهش مشکلات این استانها بسیار مؤثر باشد.
در ادامه سخنان قنواتی، تعدادی از نمایندگان استانها به بیان دیدگاه های خود پرداختند که از جمله آنها می توان به چالش های اداره کل ارشاد استانها با دانشگاه علمی کاربردی، حقوق حق التدریس هنرستان ها و چالش صدور مجوز موسیقی در استانها اشاره کرد.
پایان پیام/
نظر شما